Sinterklaas kapoentje & Driving home for christmas

De feestdagen komen er weer aan en de meeste van jullie zullen er vast wel wat aan doen, is het niet Sinterklaas, dan zal het wel de kerst zijn.
Het is altijd weer even denken wat voor kado je nu weer moet kopen, dus daarom heb ik wat leuke dingen opgezocht onder de €20,-
Zelf doen wij thuis aan suprises tot €10,- met het gezin en mijn boyfriend, ik heb de suprise al bedacht maar ik kan daar niks over vertellen aangezien zij hier ook wel eens kijken en het echt geheim moet blijven natuurlijk!

Natuurlijk is make-up voor meiden meestal wel een welkom kado, net zoals accesoires en sieraden. Ik heb hier wat dingen opgezocht, de prijs staat erbij en je kunt de lipgloss, nagellak vinden bij Het Kruidvat. De wimperkruller,eyeshadows, gezichtsmasker, oorbellensetje en riem bij de H&M.

Ook een leuk Sinterklaas of kerstkado zijn boeken en film’s. Ik heb wat leuke chicklits en chickflicks voor je opgezocht. De prijzen komen van Bol.com

En natuurlijk zijn leuke, overige accesoires ook super leuk om te geven!
De badmat, beer, stoffen mand en kussen komen van de H&M. De chocolade fondue en het sieradenhoudertje komen van de Xenos.

En wat doen jullie met de feestdagen?

Reacties (2)

  1. Nadiaa

    Ooh leuk zeg, lekker de hele dag Hills kijken <3

  2. blogvanfem

    Ik heb de dvd van de Hills! Tenminste ik heb alle delen zelfs, het enige wat ik nog moet ik het laatste seizoen!

    Leuke lijstjes allemaal! Ik heb voor de kerst, wij doen niet aan de sint, ook al een aantal wislijsjes gemaakt..

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge