Sneakers met ingebouwde hak!

Zoals jullie inmiddels wel weten loop ik stage bij een PR bureau. Het voordeel daarvan is dat je als 1 van de eersten achter leuke dingen komt. In dit geval heb ik echt super leuke schoenen gespot, namelijk stoere sneakers met een hak erin!

Omdat ik zelf het persbericht hierover heb geschreven doe ik gewoon lekker kopieren-plakken! Mag het mijzelf ook wel eens makkelijk maken toch?!

Deze zomer komt Serafini met een collectie schoenen die perfect is voor iedereen die wel de voordelen van het op hakken lopen wil, maar niet de nadelen. Wel de mooie houding, de 10 centimeter extra en genoeg comfort om er elegant op te lopen, maar niet het wankelen en hakken die beschadigen door de stoepstenen.

De schoenen uit de Serafini Manhattan Collectie hebben het uiterlijk van stoere sneakers, maar zijn in werkelijkheid charmante, vrouwelijke gympen met een sleehak. De hak zit verborgen aan de binnenkant van de schoen waardoor je er aan de buitenkant niets van ziet. Hierdoor maak je tijdens het lopen gebruik van de hele zool en zit deze sneaker lekker comfortabel.

De sneakers gemaakt van soepel leer en suède en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en varianten. Zo zijn er sneakers die aan de voorkant sluiten door middel van klittenband, maar is er ook een versie waar een stoere, brede veter in zit.

Ik heb zelf een rondje door de showroom gelopen en ze zitten echt super comfortabel, de zool is aan de binnenkant ook heerlijk zacht.

De sneakers uit de Manhattan Collectie zijn wel wat aan de prijzige kant, namelijk €219,- maar dan heb je wel een kwaliteitje!

Reacties (1)

  1. Bodil Huisman

    Very cute, love the pair in the middle.

    xo

    PurePreciousPerfection.blogspot.com

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge