Spam je blog #2

Hi beauty’s! Nu de dagen weer korter en kouder worden zullen veel meiden weer lekker veel blogs lezen, ik in ieder geval wel! Kopje thee erbij en lekker inspiratie opdoen.
Dus brand los, vertel waar je over schrijft, wat je kwijt wilt en drop natuurlijk de link!


Je mag natuurlijk ook je Instagram account posten als je daar allemaal fabulous picture’s plaatst of je Twitter voor de geweldigste berichten van 140 tekens. Spam wat je wilt spammen!

Ik zal alvast beginnen, volg mij via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube. En op Instagram heet ik NadiaaRB.

Liefs Nadia xoxo

Reacties (4)

 1. Kim

  Leuk dat we mogen spammen!
  Ik ben sinds kort een blog begonnen over fashion, beauty en alles wat daarbij hoort. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt en als je mijn blog leuk vindt kun je me ook op bloglovin volgen, bij 100 volgers komt er een winactie!
  http://www.newyorkcitybitch.weebly.com

  Kusjes

 2. Adin

  Hi, op Behind Style hebben we momenteel een Give Away met een heerlijke Sabon Butter Scrub. Meer weten? Bezoek onze website en doe mee!

  http://behindstyle.com/sabon-butter-scrub-give-away/

 3. Renee v.T

  Ik deel graag mijn passie voor beauty. Zo ben ik dan ook mijn blog begonnen. Ik zal wekelijks een artikel plaatsen. Zo kan ik jullie op de hoogte houden van wat er allemaal is te vinden in de winkels. Ik hoop dat jullie de artikelen met veel plezier zullen lezen.
  http://www.beau10en.nl

 4. pretty beauty land

  oehh ik dump mijn blog even! http://www.prettybeautyland.nl/ al ken je me al haha! Maar wie weet kennen andere hem nog niet!

  Mijn beauty blog waar iedere dag nieuw leesvoer online staat! voornamelijk beauty met een vleugje fashion & lifestyle!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge