xSunkissed sponge me bright

Sponge Me!

Er zijn producten die je niet mist, maar zodra je ze hebt kun je niet meer zonder. De Sponge Me sponsjes zijn daar een goed voorbeeld van. Het zijn speciale sponsjes voor je gezicht, vandaag laat ik jullie kennismaken met mijn nieuwste ontdekking.

Ik moet jullie wel vertellen dat ik een aantal foto’s kwijt ben geraakt nadat mijn computer gecrasht is. Helaas zaten de foto’s van de Sponge Me daar ook bij, daarom gebruik ik de foto’s van hun website omdat een artikel zonder foto’s niets aan is en ik dit product jullie niet wilde onthouden!
Sponge Me xSunkissed
De Sponge Me is een speciaal sponsje wat je voor je gezicht en lichaam kunt gebruiken. Je moet nu absoluut niet denken aan een spons die je in de keuken hebt liggen of waar je de ramen mee doet. Deze spons is echt van een heel ander level; het is namelijk een reinigingsspons die  gemaakt is van 100% Konjac poeder. Het best bewaarde beautygeheim uit het verre Oosten! Konjac is een wortelachtige groente die in Japan al eeuwenlang wordt gebruikt als medicijn, voedsel of in skin care om zijn ontgiftende werking. De Konjac is dus het hoofdingrediënt van deze spons, maar er zijn 6 verschillende soorten.

Alle zes de soorten kun je gebruiken op de gevoelige huid, bij baby’s, maar zelfs ook op een huid met bijvoorbeeld eczeem. De sponsjes zijn verrijkt met flink wat natuurlijk skinboosters, hierbij kun je denken aan diverse vitamines maar ook koper en foliumzuur. Alle ingrediënten hebben een positieve werking op de huid. Als je precies wilt weten wat er in de spons zit en waar de ingrediënten voor zijn kun je dat op deze pagina van Sponge Me uitgebreid lezen.

De variant die ik heb heet Brighten en die is speciaal voor de gevoelige huid.

”Konjac met Franse roze klei

Huidtype en conditie: gevoelig / exceem/ rosacea

Sponge Me Konjac met Franse roze klei is ideaal voor de extreem gevoelige en kwetsbare huid zoals rosacea, eczeem en de snel geïrriteerde huid. Het zuivert voorzichtig en heeft een verzachtend en “plumpling” effect. Ook bevordert de roze klei de elasticiteit van de huid en zorgt het voor een frisse teint. Het staat bekend om de bevordering van de bloedcirculatie en daarmee een vale teint weer te laten stralen!”

Sponge Me review xSunkissed

Het sponsje is in eerste instantie keihard, je moet hem lekker nat maken en dan komt er een super zacht sponsje tevoorschijn. Met super zacht bedoel ik écht SUPER ZACHT. Ik maakte mijn gezicht altijd onder de douche schoon met een washand of met mijn facebrush, maar nu ik dit sponsje heb gebruik ik die meestal. De facebrush is nu een wekelijkse routine geworden en de washand raakt mijn gezicht niet meer aan. Het is echt een heel fijn product om je make-up resten van je gezicht te verwijderen. Spoel het sponsje daarna goed uit met schoon water en laat hem drogen. Het wordt dan weer het harde blokje van het begin. Die van mij hangt in de douche. Een sponsje kun je 2 tot 3 maanden gebruiken. Ik ben fan.

Sponge me xSunkissed
Als deze variant af is ga ik denk ik voor de Detox variant, want daar ben ik benieuwd naar.

De Sponge Me kost ongeveer 10,- en is verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

Disclaimer 2014 xSunkissed
bron afbeelding verpakking en uitleg: www.spongeme.nl

Reacties (2)

 1. manon

  Klinkt goed!
  manon recently posted…De Blux Box van April

  1. Nadia

   Zeker het proberen waard! : )
   Nadia recently posted…Sportkleding van Lidl

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge