Sporten en voeding posts

De laatste weken let ik op wat ik eet, doe ik buikspier oefeningen en loop ik weer een aantal keer per week hard. Het lijkt mij leuk om af en toe ook over wat ik eet en beweeg te bloggen. Dit doe ik trouwens niet omdat ik mezelf dik vind, maar omdat je je beter voelt als je fit en gezond bent. Ook met het oog op de komende zomer vind ik het wel fijn om een strakkere buik te hebben.


Laatst had ik al een post gemaakt over een gezond ontbijt. Over 2,5 week woon ik voor een paar weken op mezelf. Dan wil ik ook meerdere gerechten gaan uitproberen en deze met jullie delen. Ook wil ik meiden die ook willen beginnen met hardlopen en gezond eten helpen om te beginnen en motiveren om door te gaan. Ik heb ook een speciale tab ‘Sport’ in het menu gemaakt voor deze posts. Jullie kunnen mij mailen ( x.sunkissed[at]hotmail.com ) of een comment achterlaten wat je graag wilt lezen, dan kijk ik wat ik kan doen!

We can do this!

Bron afbeelding: weheartit

Reacties (4)

 1. Nadiaa

  Ga er gewoon voor Jente! Je begint gewoon met korte stukjes

 2. Chanty

  Ik ren ook weer als het lekker weer is. Liefs Chanty

 3. Jente

  Als ik er aan denk om hard te lopen ben ik al moe haha, slecht he

 4. beautyforgirls

  Goed dat je er zo bewust mee bezig bent. Succes.
  Liefs, xxx

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge