Starbucks insider xSunkissed

Starbucks Insider

Geen beauty of fashion vandaag. Of nouja, al die outfit foto’s met Starbucks maakt het bijna een fashion accessoire haha. Deze maand werk ik mee aan de Starbucks Insider campagne. Dat betekend dat ik alleen nog maar gezien wordt met een Starbucks in mijn hand en aan iedereen vertel dat ze Starbucks echt eens moeten proberen. En dan niet in de Starbucks zelf, maar de Chilled Classics die je in de supermarkt koopt. Ik ben al fan!

Ik was al fan van de chilled drinks van Starbucks, net zo goed als dat ik graag de ijskoffie van de Lidl en de Aldi drink. In the end gaat het natuurlijk om het drankje en niet om het merk. Maar vandaag laat ik jullie toch even kennismaken met de lekkere smaakjes van Starbucks, want een Caramel Macchiato, mijn lievelings, heb ik nog niet gezien bij de budgetmerken.

Starbucks doos xSunkissed

Alle Insiders kregen een Starbucks pakket met daarin alle smaken zodat we zelf konden proeven, en een aantal van de nieuwste smaak. Daarnaast kregen we lege bekertjes met coupons die we aan mensen konden geven zodat zij ook kennis kunnen maken met een smaak naar keuze. En die kaartjes werden erg goed ontvangen, want ja, wie wil er nou niet gratis Starbucks koffie proberen??

Starbucks xSunkissed
De smaken die nu verkrijgbaar zijn, zijn allemaal gebaseerd op de populaire Starbucks drinks. Alleen nu dan de koele variant.

Skinny Latte: Een chilled coffee die wordt gemaakt met magere melk en minder suiker.
Caramel Macchiato: Ontdek deze klassieke favoriet, voor het eerst geïntroduceerd in de Starbucks coffee houses in 1987. Een romige mix van Starbucks Espresso Roast met een stroperige, zoete caramel.
Cappuccino: Een delicate mix van de authentieke Starbucks Espresso Roast met melk, een intense smaak met een vleugje cacao.
Caffé Latte: Een perfecte mix van rijke espresso en romige melk.
Caffé Americano: De basis van dit nieuwste drankje is een rijke en volle Starbucks Espresso en heeft een perfecte hoeveelheid melk voor een heerlijke oppepper.

Nadia brander xSunkissed

Ik heb ze natuurlijk allemaal geproefd, maar nu moet ik eerlijk zeggen dat ik Café Americano toch de minst lekkere vind. Ik vind hem zeker niet vies, maar het romige wat ijskoffie vaak heeft mist. Als je dat weet en je drink hem dan is het wel een lekker drankje, maar ik zou hem niet kopen. Zoals ik net al zei is Caramel Macchiato veruit mijn favoriet, maar de andere smaken op de nieuwste na, vind ik ook erg lekker. Op moment van schrijven zijn ze bij de Deen in de aanbieding en anders kun je ze natuurlijk ook gewoon bij de Albert Heijn kopen.

Starbucks xSunkissedWakker worden met een Skinny Latte is zeker niet verkeerd!

Hebben jullie al een Starbucks Chilled Classic favoriet?

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (2)

  1. Jamey

    Ik vond het zooo lekker!
    Jamey recently posted…Outfit – Ready For Spring

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge