Stash lade 1 organize

Aan het begin had ik genoeg aan deze la voor mijn make-up stash. Alles lag daarin, samen met nog een aantal mappen en dergelijke. Later moesten deze mappen plaats maken voor mijn make-up en nog later ging ik het ordenen. Inmiddels hielden mijn tussenschotjes het niet meer en was er tijd voor een nieuwe inrichting!

Zo zag het eruit, ik had gewoon lade verdelers van de Blokker gebruikt om alles te verdelen. Helaas waren de lade verdelers niet zo hoog en ook niet echt stevig, dus hoe langer ik blogde en bezig was met make-up, hoe voller deze lade werd. Ik zocht naar iets nieuws en bij de Ikea kwam ik toen deze bakjes tegen. Perfectttt!

Zoals je ziet zijn ze ook nog eens super cheap, voor 3 bakjes betaal je €1,99! Omgerekend zo’n 60 cent per bakje, vind daar maar eens andere voor. Je kunt kiezen uit 2 sets, een witte-gele-roze set of de witte-blauwe-groene set. Ik koos de eerste variant en nam daar 4 setjes van mee zodat ik 12 bakjes had. Dat leek mij wel genoeg.

De bakjes zijn van stevig plastic er zit ook een deksel op, maar deze kun je er gemakkelijk vanaf klikken, wat ik ook heb gedaan.

Thuis ben ik enthousiast de boel gaan organize, ondertussen gooide ik nog wat spullen weg. ‘Huh? Heb ik deze naar verbrande-pannenkoek-smakende lipgloss nog? Jukkk -weg ermee!’ Dus meteen weer wat opgeruimd, orde in tha place!
Ik was bijna klaar en wilde mijn volgende bakje vullen, maar whutt, er waren geen bakjes meer, maar nog wel spulletjes. Baal-momentje alles.. MAAR volgende dag was ik toevallig weer in de buurt van Ikea dus ik kocht nog 2 setjes!

En dit is dan het eindresultaat! Ik ben er echt blij mee, als ik nu eens de onderste lippenstift moet hebben pak ik gewoon het bakje en zoek ik het rustig uit.

Het organize heeft mij voor deze la €12,- gekost en dan heb ik nog 2 bakjes over, die gebruik ik nu voor wat anders.

Vinden jullie het leuk om te zien hoe ik mijn stash bewaar?

Bron foto 1: Weheartit

Reacties (4)

  1. Nadiaa

    Ik vond dat juist wel leuk die kleurtjes, heb er nog even over gedacht om de andere kleuren combi ook mee te nemen, maar dan werd het me toch wat té kleurig.

  2. beautyforgirls

    Hihi, de bakjes zijn erg kleurrijk. Ik ben benieuwd naar de rest van je stash.
    Liefs, xxx

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge