Header hoesjes

Stijlvolle telefoonhoesjes

Het begon allemaal jaaaaaaren terug. Ik had een Nokia 3310 waar je hoesjes, of covers, voor kon kopen. Omdat ik het super leuk vond om mijn telefoontje steeds van uiterlijk te laten wisselen had ik een mandje vol verschillende. Van Forever Friends tot een schattige panda en van glitterende sterretjes tot fluffy hartjes. Inmiddels verander ik niet meer dagelijks mijn hoesje maar heb ik nog wel altijd hoesjes om mijn telefoon. Vandaag laat ik mijn 3 nieuwste aanwinsten zien!

Misschien is het jullie ook wel bekend, maar kleine moeite om deze tip te delen; bestel je telefoonhoesjes lekker op Ebay of Alie Express. Dit zijn vaak dezelfde hoesjes die je in een winkel of webshop kunt kopen, alleen een heleboel goedkoper. Het enige minpunt is dat je via dit soort sites soms wel een week of 2/3 moet wachten, maar dat vind ik nooit een probleem.
Liever meerdere hoesjes voor de prijs van 1 😉 Eerder liet ik jullie al drie telefoonhoesjes zien die ik van Ebay had besteld voor mijn vorige telefoon.

Hoesjes xSunkissed

Omdat ik sinds 3 maanden een nieuwe telefoon heb, de Samsung S7 in rosé goud wilde ik natuurlijk ook weer nieuwe hoesjes. En omdat ik niet voor niets meer heb betaald voor de rosé gouden kleur wilde ik doorzichtige hoesjes met een printje. Een half uurtje met mijn nichtje door haar Alie Express app scrollen leverde mij 3 super leuke en goedkope hoesjes op!

Dromenvanger hoesje

Deze is van flexibel plastic en is voorzien van een mooie dromenvanger in het zwart. Deze heb ik het meest om mijn telefoon. Er zit wel een klein beetje kleur in, maar zo weinig dat je alsnog heel goed ziet dat mijn telefoon rosegoud is.

Mobiel hoesje samsung

Dit is een hard plastic hoesje, hierdoor zit hij eigenlijk niet super goed om mijn telefoon. De flexibele hoesjes sluiten overal beter aan. Toch vind ik het een super leuk hoesje, ik houd wel van dit soort printjes!

Ananas hoesje

En deze, een beetje fout, maar heerlijk zomers met de roze ananasjes. En voor de prijs van de hoesjes ga ik niet moeilijk doen haha. Ook dit is een flexibel hoesje die perfect om mijn telefoon past.

Ik heb dus een Samsung Galaxy S7 en ik vind het echt een hele handige smartphone. Omdat ik mijn telefoon altijd gebruik voor mijn blog foto’s vond ik het erg belangrijk dat er een goede camera op zat, en daarbij trok de mooiheid van de telefoon in deze kleur mij ook wel erg aan haha. Hopelijk gaat hij nog heel lang mee, want ik ben er erg blij mee + er zijn leuke hoesjes voor 😉

Waar koop jij de hoesjes voor je telefoon? Let me know! 

Dit artikel is geschreven in samenwerking.

 

 

Reacties (1)

  1. manon

    Leuke hoesjes. Ik bestel erg vaak op alie express. Ik ben hoesjes verslaafd haha

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge