Summertrend – Feather extensions

Ik denk dat we deze zomer veel meiden zullen zien met veertjes in hun haar. Deze leuke veertjes zijn echt bedoeld voor in je haar en heten feather extensions. Zelf heb ik een setje van 10 feather extensions in mijn haar en vertel graag aan jullie hoe leuk ze zijn!


Feather extensions zijn er in verschillende soorten; langere en kortere, kleurtjes of meer naturel, en je gewone en grizzly variant. Zelf heb ik een set Naturel Mix in mijn haar, ik vond dat dat het mooiste in mijn rode haar zou passen. Het zijn veertjes in 1 kleur en een aantal grizzly veertjes, de veren verschillen van lengte. De lengte van de Feather Extensions varieert tussen de 15 en 30cm.

De echte Feather Hair Extensions veren zijn gemaakt van 100% hanenveren en niet van goedkope namaak synthetische producten. In tegenstelling tot de echte Feather Hair Extensions, worden de synthetische veren na een korte tijd lelijk en dof! Dankzij de hoge kwaliteit van de 100% echte Feather Hair Extensions veren kunt u deze wassen, föhnen, krullen en stijlen met uw krultang.


Ik heb de Natural Mix, maar ik vind de Natural/Turquoise ook erg mooi!

De feathers kun je bij de kapper laten zetten. Hiervoor betaal je rond de € 9,- per veer, wat ik best duur vind aangezien meerdere veren toch leuker zijn, maar het dan ook best prijzig wordt. De feather extensions die ik in mijn haar heb komen van Great Hair Extensions, zij hebben een grote keuzen aan kleurtjes en setjes die je kunt bestellen. Ik heb een starterspakket. Een starterspakket bestaat uit een aantal Feather Extensions en microringen, in mijn geval 10, een haaknaald en een bevestigingsstang. Dit pakket kost nu € 50,46. Reken maar uit, als je de haaknaald en bevestigingsstang niet zou meerekenen ben je 5 euro per veertje kwijt!

Het is echt super simpel om zelf de Feather extensions in te zetten, ik had eerst een filmpje bekeken hoe het moest en het vervolgens zelf gedaan. Mijn moeder heeft er ook een paar gezet.

Het is echt heel leuk, ik vind het zo leuk staan! Ik krijg er ook alleen maar leuke reacties op van andere mensen. Nu willen jullie natuurlijk ook weten hoe dat dan allemaal gaat, want je laat ze een tijd zitten in je haar. Je wast ze gewoon mee met je eigen haar, alleen mag je je haar tijdens het wassen niet als een prop bovenop je hoofd doen. Je kunt gewoon je normale shampoo gebruiken. Na het douchen kun je je haar ook gewoon föhnen, krullen en stijlen terwijl deze veertjes erin zitten. Je moet alleen wat rekening houden met de microringen. Ik heb ze nu regelmatig gewassen en mijn haar gestijld en ze zijn nog steeds even mooi als aan het begin. Het is dus wel je geld waard, de feather extensions zouden zo’n 4 maanden mooi in je haar moeten blijven zitten. Na die tijd is je haar natuurlijk gegroeid en zitten de microringen misschien ook niet meer bovenaan je haren. Als je ze nu inzet heb je de zomer lang deze leuke veertjes in je haar! Ook leuk voor festivals enzo.

Ik weet dat het een lang stuk is geworden, maar ik wilde jullie graag goed informeren over deze leuke haar accessoires.
Bestel deze leuke Feather Extensions bij Great Hair Extensions.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (6)

 1. Bo Bea

  dit vindt ik heel erg leuk

 2. THE DAILY FASHION DRUG

  Het staat je echt heel erg leuk! Ik vind het ook een leuke trend.

  Ik volg je nu op GFC, vind je het leuk om mij terug te volgen? :-)

  XO Zoë
  http://www.thedailyfashiondrug.com

 3. Nadiaa

  Ja, ik ben er ook zo blij mee! Vind ze echt zooo leuk haha. ♥

 4. Marlot

  Ze staan je super leuk, een vriendin van mij heeft ze ook.

 5. Lisa

  Ik vind het ook leuk,! Nog nooit gezien!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge