Sunkissed lichaam zonder zon

Jaaaaa, ik ben bruin! Ik, met mijn rode haar en bleke huid, ik ben bruin! Niet oranje, maar echt mooi bruin. Willen jullie weten hoe ik dit zonder zon heb gefixt? Check dan snel deze review!

Ookal is het 2013 en bestaan er geweldige technologieën, ik ben altijd bang om een zelfbruiner te gebruiken. In mijn hoofd onstaan er scenario’s van oranje Jersey Shore people, of van streperige, vlekkerige lichamen. En daar bedank ik toch hartelijk voor.
Maar deze keer viel er een pakketje door de brievenbus waar ik wel een poging mee wilde wagen. Namelijk de Dr. Dennis Gross Alpha Beta Glow Pads. Deze pads zijn het al helemaal in Hollywood en deze doekjes zijn ook al in de prijzen gevallen; de Allure Best of Beauty Award.
Dus ik dacht ‘Ik zie geen gevlekte celebrities en prijzen gaan naar goede producten, dus dit moet het zijn.’ En daar ging ik. In de verpakking die ik heb zitten 2 body pads en 2 face pads.

Deze anti-aging self-tanner zit op een handig doekje en bevat actieve vitamine D, ingekapseld micro-DHA en soyaproteïnen voor een diepe en egale bruining. Apha en Beta Hydroxyzuren exfoliëren, verkleinen de poriën, elimineren meeëters en verhelderen pigmentvlekjes.

De doekjes zijn gedrenkt in de selftanner, het heeft best een sterke geur, maar dat ben ik gewend van self-tan producten. Ik ben begonnen met mijn benen. Je moet draaiende bewegingen maken en doorgaan tot het doekje droog is. Uiteidenlijk had ik mijn hele lichaam – behalve gezicht – gedaan en dan is het wachten. Je zou binnen een uur al verschil zien. Ik heb die tijd gestaan in mijn kamer, tv kijken, want ik wilde geen vegen op mijn lichaam of vlekken op mijn bed.
Tot mijn verbazing werd ik echt prachtig bruin! Geen vlek of veeg te bekennen, wat was ik blij! Ik ben maar 1x in mijn leven helemaal bruin geweest en dat was vorig jaar door een spraytan bij een salon.
Maar zie hier mijn benen, bruin door de pads:

Tadaaaaa, zijn ze niet echt mooi, natuurlijk bruin?!
Jullie snappen vast dat ik nu de hele dag rond paradeer in shortjes om mijn bruine benen te showen. De kleur is heel natuurlijk, mensen geloven bijna niet dat het nep is. Maar omdat ze weten dat ik gewoon niet bruin kan worden, weten ze dat het nep moet zijn. Het liefst ga ik vanaf nu altijd met deze doekjes in de weer en ben ik het hele jaar door lekker bruin.

De doekjes zijn nu helaas alleen nog verkrijgbaar bij RedCarpetQueen, maar ik zou het wel fijn vinden als ze ook gewoon in de drogisterijen zouden liggen.

20 Dr. Dennis Gross Alpha Beta Glow Pads voor €29,95

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge