Swatches Sleek Curaçao

De I-divine Sleek palletes zijn bij veel make-up lovers favoriet. Zelf heb ik er (nog?) geen in mijn bezit maar een vriendin van mij heeft er 3. Ik vind het zelf belangrijk om te weten hoe een product is, of er veel pigmentatie inzit, of hij poederig is en dat soort dingen. Zelf zoek ik dus altijd voordat ik online een palette bestel naar wat swatches.

Ik wilde deze palettes ook graag online hebben, dus heeft zij voor mij haar palettes geswatched en mag ik ze gebruiken voor xSunkissed.

Zo kunnen jullie er toch nog achter komen of jullie voor de i-Divine Sleek palettes gaan, of toch een andere keuze maken.

Vandaag als eerste de swatches van het Sleek palette genaamd ‘Curacao’Het palette komt in een vrolijk doosje.

Er zitten 12 pans in van 1,1 gram, de pans zijn even groot als een 5 cent muntstuk, vergelijkbaar als de pans in de 88 palettes dus.

Als je het palet open doet zit er in de deksel een spiegel, handig!

Ik ben fan van make-up en nagellak met namen, zo kun je ook beter een uitleg geven bij een look. In plaats van ‘De 3e links onder en die heb ik geblend met de 6e vanaf de 3e rij van onder” zeg je gewoon ‘Ik heb Bow geblend met Singapore Sling’

Veel leuker!

De kleuren in dit palet hebben ook allemaal een leuke naam, kijk even mee;Van links naar rechts en dan boven naar beneden; Tequila Sunrise, Martini, Blue Hawaiian, Bloody Mary, Screw Driver, Green Iguana, Apres Midori, Blue Lagoon, Purple Haze, Green Martini, Singapore Sling en Espresso Martini.

En dan de swatches, die in tegenovergestelde richting als het rijtje hierboven is gemaakt ;

De swatches zijn gemaakt met 1 veeg, droog, en zonder primer. Goeie pigmentatie dus!

Deze palettes kun je online vinden voor €7,25.

Later komen de swatches van de Sleek palettes Sunset en Oh So Special nog.

Hebben jullie al een Sleek in je stash?

Reacties (2)

  1. Nina

    Ik heb er wel naar gekeken, maar ze zijn wel klein als ik dat zo lees

  2. Rinah

    Mooie palette en de kleuren zien er ook zo mooi uit. Zelf heb ik wel een sleek palette, maar deze nog niet.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge