Swatches Sleek Sunset

De I-divine Sleek palletes zijn bij veel make-up lovers favoriet. Zelf heb ik er (nog?) geen in mijn bezit maar een vriendin van mij heeft er 3. Ik vind het zelf belangrijk om te weten hoe een product is, of er veel pigmentatie inzit, of hij poederig is en dat soort dingen. Zelf zoek ik dus altijd voordat ik online een palette bestel naar wat swatches.

Ik wilde deze palettes ook graag online hebben, dus heeft zij voor mij haar palettes geswatched en mag ik ze gebruiken voor xSunkissed.

Zo kunnen jullie er toch nog achter komen of jullie voor de i-Divine Sleek palettes gaan, of toch een andere keuze maken.

Eerder konden jullie de swatches van de bekijken Sleek CuraƧao. Deze keer de swatches van Sleek Sunset.In de Sunset versie zitten 3 fellere kleuren en 9 neutralere kleuren. Dit palet is dus makkelijker in gebruik dat het kleurige Curacao palet wat niet voor iedereen is weggelegd.Bij dit palette zat geen namenfolie, helaas.

Verder de pigmentatie, check even de swatches;De foto wilde helaas niet draaien op de 1 of andere manier, dus daarom is de volgorde vreemd. Van onder naar links naar rechts, en dan boven van rechts naar links.

Verder is alles hetzelfde als bij het Curacao palette, dus ik ga in dit artikel niet in op pan grootte en dergelijke.

Is dit palette wat voor jou? Of ben je al in het bezit van dit mooie Sleek palette?

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge