Swipe and shop app xSunkissed

Fashion Tinder? Swipe & Shop!

Ik moet toegeven dat ik nooit heb meegedaan aan de Tinder-hype. Jongens keuren op een foto klinkt leuk, maar het trekt mij gewoon niet zo. Zelf scroll ik liever door WeHeartIt, opzoek naar  mooie quotes of fashion plaatjes. Maar nu is er nog iets, Swipe & Shop, Tinder voor fashion en dat vind ik dat weer wel leuk!

Swipe & Shop is gratis verkrijgbaar in de appstore en bij installeren krijg je meteen de optie om een betaalmethode toe te voegen. Ik heb gekozen om dat over te slaan, je bent dus niet verplicht. Pluspuntje! (ik voer nooit betalingen uit per telefoon, dat vertrouw ik nog niet helemaal haha)

Een hele tijd geleden ben ik op Sanoma hoofdkantoor geweest om eeen app testen en mijn feedback te geven, dat was voor deze app! Daarom vind ik het ook extra leuk om er over te vertellen aan jullie.

Swipe and shop app xSunkissed

Je kunt een account aanmaken of je aanmelden met Facebook. Daarna kun je beginnnen! Je krijgt een item of een outfit te zien, rechts boven zie je de prijs van het item. Vind je het leuk? Dan kun je op het hartje klikken en komt het item op je Wishlist te staan. Als je het misschien wel wilt kopen kik je op het pijltje naar beneden en krijg je alle webshop informatie.

Swipe and shop app xSunkissed

Swipe and shop app xSunkissed
Deze Nikes bijvoorbeeld,ik heb op het pijltje naar beneden gedrukt en zie dan dat ze van de webshop Asos.com komen, wat de verzendkosten + de levertijd zijn en op welke manieren ik kan betalen.

Als ik nog even twijfel zet ik hem op mijn wishlist en swipe ik lekker verder! De Wishlist vind je trouwens als je op de drie streepjes bovenaan klikt.
Swipe and shop app xSunkissed
Oja,het is niet mijn schuld als jullie straks allemaal geld hebben uitgegeven aan de leuke items in deze app! Hahaha..

Kennen jullie de Swipe & Shop app al?

Reacties (6)

 1. Evelien

  Hihi, wat een leuke app is dit! Snel eventjes downloaden 😀
  Evelien recently posted…Review & winactie: Jane Iredale eyeshadow Dusk

 2. Manon

  Ik heb hem ook net erop gezet, maar vind veel dingen echt super duur!
  Manon recently posted…Greenland – Coconut Body Butter

  1. Nadia

   Dat is mij niet echt opgevallen, misschien toevallig?
   Nadia recently posted…Fashion Tinder? Swipe & Shop!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge