Tag: About my blog

Ik doe eigenlijk bijna nooit Tags, toch had ik al een tijdje het idee om iets over mijn blog, de hoe, wat en waarom te vertellen. Toen zag ik deze Tag, dus hier is hij dan!

Hoe lang blog je al?Officieel heb ik deze blog al vanaf 2009, toen deed ik er alleen amper iets mee. Dat jaar heb ik maar 43 dingen online gezet, ik wilde zeggen ‘artikels online gezet’, maar deze posts zijn die naam niet waard haha! In 2010 zijn er 186 ‘artikels’ online gekomen, toen deed ik er al meer mee. In 2011 zijn er 276 artikels online gekomen, dit waren echt serieuze artikels en in 2012 staan er tot nu toe 118 online. Ik word steeds serieuzer, was het eerst een leuke foto erop zetten zijn het nu uitgebreide reviews, DIY’s en dat soort dingen. Hoeveel tijd per dag besteed je aan je blog?Per dag is moeilijk te zeggen. Op een vrije dag ben ik wel eens de hele dag bezig, dan begin ik met producten fotograferen, daarna foto’s uitzoeken, op maat maken en bewerken. Daarna ga ik artikeltjes schrijven, soms moet ik nog even mailen of bellen met een PR-bureau. Op zo’n dag ben ik echt uren bezig. Er zijn ook dagen dat ik 1 uurtje bezig ben.

Weten mensen in je omgeving dat je blogt?Aan het begin wist zowat niemand het, nu xSunkissed groter is vertel ik het wel vaker. Stiekem ben ik toch wel trots op mijn site. Vriendinnen en familie weten vaak wel, op school weten ook veel mensen het. Ik doe een opleiding Journalistiek, dus dan vertel je er wel eens over.Hoeveel volgers heb je?Ik heb op verschillende media followers, je kunt mijn site bijvoorbeeld volgen via Bloglovin, Google Friend Connect, maar natuurlijk ook via Twitter, Youtube en mijn Facebook. Bij elkaar kom ik dan richting de 900/1000 followers.Hoe kwam je op het idee om te gaan bloggen?Ik vond het altijd al leuk om te schrijven, vroeger schreef ik hele verhalen over van alles en nog wat. Toen ik ouders werd, werden make-up en fashion ook hobby’s. Combineer dat en je hebt een blog. Wat vind je het leukste aan je blog?Eigenlijk zijn dat wel veel dingen. Sowieso vind ik het heerlijk om met make-upjes en dergelijke bezig te zijn. Ik vind het leuk om nieuwe dingen uit te proberen en zo een geweldige lippenstift te ontdekken. Ook het fotograferen vind ik leuk, het typen van een artikel. De mailtjes en reacties die daar weer op volgen vind ik ook heel leuk, dus ga daar lekker mee door!Andere kant van bloggen zoals de events en shows waar je voor wordt uitgenodigd vind ik heel erg leuk. En, ik zou liegen als ik het niet zou zeggen, de pakketjes die ik ontvang van PR-bureaus vind ik altijd super leuk. Steeds weer een beetje jarig hihi. Waar haal jij je inspiratie vandaan?Echt op heel veel dingen, soms als ik iets hoor van iemand denk ik ‘Mooi artikel onderwerp!’, maar ook als ik iets zie in een magazine of op internet en natuurlijk haal ik uit persberichten inspiratie. Ik bedenk regelmatig idee├źn, vaak schrijf ik deze op omdat ik ze niet altijd meteen kan uitwerken.

Heb je wel eens dat je geen tijd of zin hebt om te bloggen? En hoe los je dit dan op?Nee, ik heb nooit geen zin. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met mijn blog! Als ik weet dat ik het volgende week druk krijg probeer ik altijd vooruit te schrijven. Net zoals ik nu doe voor mijn vakantie. Dit berichtje heb ik al ruim een week terug geschreven. Ik tag geen specifieke bloggers, maar iedereen die deze Tag wil overnemen mag dat doen!

Reacties (3)

  1. Anonymous

    Leuk om te lezen =)

  2. P'atty

    ik heb deze tag ook een keer gedaan. echt een hele leuke tag :)

  3. Angelique

    Leuk om te lezen deze tag!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge