Tag create it your way xsunkissed

TAG – Create it your Way

Ik vul heel weinig tags in, soms denk ik wel eens dat ik een Tag leuk vind als ik ze bij andere bloggers lees. Maar toch doe ik er weinig mee. Laatst las ik de Create it your way Tag en die bleef in mijn hoofd hangen. Vandaar dat ik die vandaag invul!

De tag heeft een aantal vragen over hoe jij bepaalde dingen zou maken als je de kans had.

Als je een geurkaars zou mogen verzinnen, hoe zou die dan ruiken?
Ik denk dat ik zou gaan voor een geurkaars voor in de winter, in de zomer steek ik eigenlijk zelden een geurkaars aan. De geur moet dan ruiken naar die lekkere Oosterse, ontspannen geur die je in een spa of wellness center ruikt. Ik vind die zo lekker, instant ontspanning.

 

Als je een kleur nagellak zou produceren, hoe zou die er dan uitzien?
Ik heb echt eeuwig gezocht naar de perfecte witte nagellak. Inmiddels heb ik die gevonden in een Rimmel collectie, maar aangezien die er ook weer uit gaat zou ik een perfecte wit produceren die in 1 laagje dekkend genoeg is, streeploos lakt, snel opdroogt en dagen blijft zitten.

Als je een beautyproduct kon maken, waarvoor zou het dan zijn?
Ik zou een hele lijn ontwerpen die zo super waterproof is dat je met een gewone dagelijkse make-up look in het zwembad kunt duiken en het er nog perfect uit ziet als je boven komt. Dus foundation, concealer, mascara, oogschaduw, bronzer, blush, wenkbrauwpotlood/poeder en lipproducten. Alles wat je maar nodig hebt voor je dagelijkse look.

Als je een boek zou mogen uitgeven, waar zou je dan over schrijven?
Hier heb ik wel vaker over nagedacht. Het lijkt mij echt heel leuk om een boek te schrijven, vroeger schreef ik al hele verhalen, maar tegenwoordig niet meer. Toch heb ik een grote fantasie en maak vaak dingen mee waarvan ik dat denk ‘Dit is zo grappig, dit zou in een verhaal gebruikt moeten worden!’ Ik zou daarom wel voor een leesboek gaan met een verhaal en niet voor een make-up boek of iets dergelijks.

Als je een film zou maken, wie zouden daar dan in spelen en waar zou het over gaan?
Dit vind ik een lastige, vooral omdat ik dit helemaal niet wil haha. Ik hou zelf van romantische comedies of echt super enge thrillers. De thriller is voor mij geslaagd als ik hem echt eng vind, maar zelf een film maken..? Nee. Dus geen antwoord van mij op deze vraag haha.

Als je een winkel mocht beginnen, hoe zou die er dan uitzien en wat zou je verkopen?
Ik zou een winkel beginnen waar je leuke interieur items kunt kopen. Grote fotolijsten met mooie quotes erin, fijne plaids, cosy kussentjes en mooie make-up tafels. Maar ik zou ook fijne make-up merken willen verkopen die in Nederland niet of moeilijk verkrijgbaar zijn. Een lekker cosy meiden winkeltje eigenlijk.

Als je een robot zou kunnen maken, wat zou die dan kunnen?
Mag dit maar 1 ding zijn? In dat geval zou ik een robot maken die mijn haar kan doen terwijl ik mijn make-up doe. Dus krullen of stijlen bijvoorbeeld, maar ook vlechten. Scheelt weer tijd.

Als je een app zou mogen ontwikkelen, wat voor app zou het dan zijn?
Ik ben niet echt een app gebruiker, ik heb wel apps maar dat zijn meer de standaard dingen als Instagram, Twitter, een paar foto bewerk apps en WeHeartIt. En ik mis niet echt iets.
Maar als ik toch iets mag bedenken zou het een kleding app zijn, waar je al je kledingstukken en accesoires kan toevoegen en dan klik je op ‘Random’ en dan maakt hij een mooie outfit die je aan kunt trekken. Maar je kunt ook kiezen op gelegenheid zoals Verjaardag, Party of Begrafenis of per weersverwachting.
Als je vrienden toevoegt in de app kunnen zij ook kledingcombinaties voor je maken. Dat lijkt mij nou echt een goede app! (als een app-maker dit leest, give me creditsss hahahaha)

Als je zelf een dier zou mogen fokken, hoe zou het eruit zien, waar zou het leven, etc.?
Ik zou een heel schattig beestje fokken, met een hoog knuffel-gehalte. In pastelkleurtjes en met grote ogen en lange wimpers. Beetje een furby hihi. En hij kan als huisdier gehouden worden en eet fruit.
Of of offff een mini unicorn! De grootte van een geitje ofzo en die eet en drinkt zoals een paard, maar woont ook in huis en slaapt op kussentjes enzo!

Als je een ijssmaak zou mogen verzinnen, welke smaak zou dat dan zijn?
Ik was twee jaar geleden in Italië en heb daar het lekkerste ijsje ooit gegeten. Er was een ijszaak waar ze Fererro Rocher ijs hadden, schepijs dus. En het waren hele grote bolletjes, maar zoooo lekker! Helaas heb ik het in Nederland daarna nooit meer gezien, dus die zou ik dan maken. En een ander ijsje zou iets zijn met crispy choco flakes en caramel. Jammmm!
Als je een drankje zou kunnen creëren, waar zou dat dan naar smaken?
Ik denk dat ik een ijskoffie drankje zou maken met koffie, mokka en caramel.

Als je zelf een Emoji zou mogen maken, hoe zou die er dan uitzien?
Ik mis altijd een poppetje die zijn hand zo doet van talk-to-the-hand. Vaak doe ik een poppetje en dan los het handje icoon, maar het zou wel fijn zijn als dat 1 emoji zou zijn. En toen ik vroegah nog op Bokt forum zat, gebruikte ik heel vaak een cheerleader emoji en die wil ik ook wel terug. *\o/*

Als je je eigen droomhuis zou mogen ontwerpen, hoe zou dat er dan uitzien en waar zou het staan?
Mijn eigen droomhuis zou ruim zijn, maar niet super groot met 30 kamers en 5 zwembaden en een bioscoop. Het zou wel vrijstaand zijn met een mooie tuin met hoog hek erom heen en een zwembad met een watervalletje. In mijn huis zou ik wel een inloopkast hebben en een aparte kamer voor mijn blog. In de woonkamer wil ik een openhaard want dat vind ik gezellig in de winter. In de badkamer komt een bad en een grote douchecabine met zo een waterval douche en twee wasbakken met spiegel. Boven en beneden een aparte wc, dus niet in de badkamer, dat vind ik vies. Gelukkig hebben wij thuis ook de wc’s allebei gewoon apart.

Verder heeft het huis grote ramen en is het lekker licht. En oja, het staat op Ibiza. Weg uit het regenachtige, koude Nederland!


Dit waren mijn antwoorden op de tag, ik weet niet wie hem al heeft ingevuld dus ik tag niemand specifiek, maar voel je vrij om hem over te nemen!

Bron beeld: Weheartit

Reacties (5)

 1. Naomi Elisabeth Felice

  Hello hun,

  Gefeliciteerd! Je bent genomineerd voor de Liberster Award.
  Benieuwd wat dit inhoud en wat je moet doen? Lees het op mijn blog: http://zoetemeuk.nl/2014/09/02/liebster-award/

  Liefs,
  Naomi

 2. Manon

  Leuke tag om te lezen!

 3. Anniek

  Oh, die krul- en stijl machine lijkt me echt ideaal, goed idee! Ik ben echt niet zo’n held met haar, dus dat zou me erg goed van pas komen :) Die witte nagellak heb ik al wel bij meer bloggers gelezen, zou ik zelf ook heel fijn vinden! Je hebt de tag leuk ingevuld, en ik zou trouwens best eens bij je toekomstige winkeltje langs willen komen, lijkt me leuk! 😉

  1. Nadiaa

   Jeej! Als ik ooit dit winkeltje open zal ik je uitnodigen hihi
   Nadiaa recently posted…TAG – Create it your Way

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge