Tagged about Beauty

Ik kreeg deze tag van Mandy van Nail-gloss. Deze tag houd in dat je 7 schoonheden van jezelf moet noemen, ik las dat sommige mensen dit moeilijk vinden. Dat is eigenlijk jammer, je bestaat uit zoveel delen, dan kun je er toch wel 7 opnoemen die je mooi vind?! Makkelijker zeggen we ‘Hmmm ik heb een te dikke kont’ of ‘Mijn vingers lijken wel op worstjes.’ Dus nu een verplicht de mooie dingen opnoemen!

Goed, mijn lijstje;

1# Ogen.
Ik vind dat ik mooie ogen heb, ze zijn meestal blauw, maar soms neigen te naar groen en als ik niet lekker ben neigen ze meer naar grijs. Om meteen bij nummer 2 te komen heb ik ook lange wimpers, die van zichzelf een krul hebben.

#3 Haar.
Mijn haar is rood, niet wortel oranje of van dat half blonde/rossige haar, maar kastanjebruin/rood. Het is wel lang en het krult, dat vind ik mooi, maar het is ook mooi om te stijlen. Ik heb ook niet echt crisis met mijn haar.

#4 Buik.
Mijn buik vind ik ook iets moois, ik train er wel voor om hem mooi strak te houden, maar ik ben er blij mee!

#5 Nagels.
Ook mijn nagels vind ik mooi, ze zijn stevig en scheuren/breken nooit af eigenlijk *klopt dit af* En ik heb ze natuurlijk nodig voor nail-art.

#6 Huid.
Ik zat nu zelf toch eventjes te denken, maar ik ben ook blij met mijn huid, heb vrij weinig last van onzuiverheden en ik ben ook niet snel allergisch voor huidproducten, het enige nadeel is dat mijn lichte huid wel snel verbrand.

#7 Wenkbrauwen.
Als laatste kies ik voor mijn wenkbrauwen. Wenkbrauwen zeggen veel over je gezicht, en toen de mijne gedaan waren door iemand anders (eens en nooit meer) en veelste dun waren zag mijn gezicht er meteen anders uit, en in mijn geval vond ik dat niet mooi. Nu zijn ze weer gegroeid en heb ik ze weer gedaan zoals ik ze altijd had. En ik ben er blij mee. Mijn wenkbrauw haartjes zijn blond, dus als ik ze een keer niet epileer, niemand die dat haartje ziet zitten. Ik teken ze wel altijd voor het kleurtje.


Ik zie dat veel mensen deze al hebben, dus geef hem aan niemand persoonlijk, maar neem hem gewoon over als je hem nog niet hebt!


Plaatje komt van weheartit.com

Reacties (1)

  1. Mariska

    Leuk om te lezen, heb hem al vaak voorbij zien komen :)

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge