Nadia xSunkissed

Talk the talk – Spanje

Hey you! Ik dacht dat het wel weer eens tijd was voor een kletsartikel. Een artikel zonder echt onderwerp haha, inmiddels ben ik van Malgrat weer terug naar Lloret de Mar gegaan en is het een stuk rustiger qua werk. Dus dat betekend meer vrije tijd om te zonnen en – obviously – te bloggen!

En als ik weer kan bloggen ben ik veel gelukkiger. Ik had van te voren niet kunnen bedenken dat ik het schrijven en bloggen zo erg zou missen! Tijdens mijn sollicitatie zeiden ze dat ik 1 dag per week vrij zou zijn en mijn plan was om die lekker te gebruiken voor het bloggen, helaas bleek de realiteit dat er geen vrije tijd was, dus ook niet bloggen. En ik zit dan echt een stuk minder goed in mijn vel omdat op de achtergrond in mijn hoofd alleen maar blog blog blog wordt geroepen. Gelukkig is het hoogseizoen helemaal over en zitten we in het naseizoen. Er zijn nog maar een paar honderd mensen die dan op vakantie gaan dus we hebben het een stuk rustiger, in oktober zullen dit nog minder mensen zijn. Dus ik heb meer free time!

Klimpark xSunkissed

In klimpark Abreaventura met mijn collegaatje slash huisgenoot Nane

De laatste dagen bezoek ik ook weer meerdere blogs en de onderwerpen gaan alweer regelmatig over dikke truien, koppen thee en chocomel. Het is net of die bloggers in een andere wereld leven als ik, wat stiekem een beetje zo is. In Nederland is het al herfst en hier is het nog heerlijk zomer! Ik kom net van het strand, maar ik drink nu wel een kopje Lipton thee en ik eet Nederlandse Venco dropjes. Eerlijk is eerlijk, ik zie er niet echt naar uit om thuis te komen eind oktober en dat het echt rotweer is en koud!

Lloret beach xSunkissed

Een aantal van jullie weten misschien wel dat ik van kleinsaf aan heb paardgereden en dat wij thuis ook paarden hebben. Terwijl ik hier zat zag ik soms wel eens paarden en zo kwamen de kriebels terug om ook weer eens te rijden.  Dus ik boekte een buitenrit en ging lekker de bergen en bossen in. Het gaat hier wel erg in cowboystijl en totaal niet zoals in het in Nederland gewend was, maarja, er gaat wel meer anders in Spanje haha.

Paardrijden xSunkissed

Ik heb al wel weer een aantal leuke samenwerkingen in de planning staan voor als ik thuis ben, dus de reviews komen er natuurlijk weer aan. :)

Zijn er dingen die jullie leuk vinden om te lezen die ik hier kan schrijven? Bijvoorbeeld tips van Barcelona, of de omgeving hier? Misschien een artikel over mijn baan als reisleider op bestemming? Let me know!

Reacties (3)

  1. Manon

    Leuke bikini had je aan!
    Manon recently posted…Mineralissima Blusher, Bronzer en Oogschaduw

  2. Jamey - Beauty Unboxing

    Wat een leuke bikini! Staat je goed!
    Jamey – Beauty Unboxing recently posted…Ellore Femme – een betaalbare kwastenset

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge