Tangel teezer xSunkissed

Tangle Teezer

De Tangle Teezer is al een vrij bekend fenomeen, maar ik had er persoonlijk nog geen ervaring mee. Toen de superheld onder de haarborstels met drie Limited Editions kwam moest ik die natuurlijk proberen.

Ik borstel mijn haar altijd met een ‘gewone’ haarborstel zonder poespas, dus het gebruik van een borstel zoals de Tangle Teezer was nieuw voor mij. Buiten dat mijn Tangle Teezer er met de gouden glitter kusjes heel leuk uitzien, ligt hij ook lekker in de hand en vind ik het prettig om op deze manier mijn haar te borstelen. Nu heb ik nooit last van ontzettende knopen in mijn haar dus daar kan ik geen oordeel over geven.

tangle-teezer-xsunkissed

Deze variant heet de Compact Styler en is een prima formaat om in je tas mee te nemen om ervoor te zorgen dat je overal ‘YEAH-hair’ hebt zoals Tangle Teezer dat zelf noemt. Om te pinnetje te beschermen kun je een onderkant op de borstel drukken zoals je op de foto hierboven ziet.

xsunkissed-tangle-teezer
De Tangle Teezer is geschikt voor ieder haartype. De borstel glijdt makkelijk door nat, beschadigd en gekleurd haar zonder dat het de haren lostrekt of gespleten haarpunten veroorzaakt. Of de borstel nou na het wassen van het haar wordt gebruikt of tijdens het föhnen van het haar voor extra volume, de Tangle Teezer klaart de klus. De Tangle Teezer is er in allerlei verschillende kleuren en voor verschillende haartypen. Van kort, stijl en blond haar tot dik en gekruld.

Die van mij met de gouden kusjes heet ‘Markus Lupfer’, naar de ontwerper. Er is ook een variant met een soort van gestreepte lipsticks en een speciale voor alle puglovers onder ons!

Ben jij al bekend met de Tangle Teezer?

De Tangle Teezer kost € 15,95.

 

Disclaimer 2014 xSunkissed

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge