Skinny detox teatox xSunkissed

Teatox Skinny Detox Tea

Liters thee drink ik in een week, dus toen ik de Skinny Detox Tea mocht proberen vond ik dat alleen maar leuk. Ik kende deze thee alleen van Instagram, maar had er nooit iemand over gehoord in mijn omgeving. Vandaag laat ik jullie weten wat ik van deze thee vind.

Zoals mensen nu leven krijgen we heel wat stoffen binnen die eigenlijk niet zo goed zijn voor ons lichaam. Sommige dingen ben je je van bewust maar neem je ze toch, andere dingen komen onbewust mee. Een detox kan dan een goed middel zijn om alles weer even te reinigen van binnen. Je hebt hier allerlei manieren voor en een 14-daagse Teatox is één van de mogelijkheden. De set die ik heb ontvangen bestaat uit een thee voor de ochtend en een thee voor de avond. Het zijn qua smaak ook twee verschillende soorten, die van de ochtend vind ik iets frisser en de avondthee is wat zachter van smaak. Een half uur voordat je je ontbijt neemt drink je een beker van deze thee en in de avond neem je de thee als laatst.

Skinny Teatox xSunkissed

Ingrediënten ochtend thee: Lemongrass, dandelion, green mate leaves, goji berries, green Sencha tea, ginger root, birch leaves, nettle leaves, goldenrod, horsetail. Deze ingrediënten houden onder andere je eetlust onder controle.

Thee detox xSunkissed

Ingrediënten avond thee: Rooibos, lemon balm leaves, peppermint leaves, green oat herb, hibiscus blossom, elderflower, lime blossom, yarrow, cornflower blossoms. Deze blend brengt je spijsvertering tot rust.

Thee detox xSunkissed

In de box vind je de twee theeblends die ik een leuk blikje zitten, ook zit er een uitleg bij met wat voor voedingsmiddelen je beter kunt ontwijken en wat je vooral wel moet nemen.

Skinny Teatox tea xSunkissed

Ik vind de thee lekker om te drinken, maar ik weet niet of ik nou echt verschil merk dat mijn lichaam gedetoxed is. Nu drink ik al geen frisdranken, geen alcohol, rook ik niet, eet niet elke dag vlees en snoep ik ook weinig. Dus misschien is mijn lichaam ook wel niet heel erg ‘vervuild’. Ik blijf de thee in ieder geval lekker drinken tot ze op zijn, want ontspannend zijn ze in ieder geval wel!

 

Een set Teatox Skinny Detox Thee kost € 26,95. De kuur is een 14-dagen plan maar je hebt dan nog thee over. Je hoeft natuurlijk niet na 14 dagen te stoppen.

Disclaimer 2014 xSunkissed

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge