Telefoonhoesjestore xSunkissed

Meloenen, bloemen en een anker

Om de zoveel tijd word ik benaderd door webshops die telefoonhoesjes willen laten zien op xSunkissed. Sommige shops bekijk ik dan en dan klik ik snel weer op het kruisje. Alles is dan zo basic, nee, niet intressant dus. Toen Telefoonhoesjestore mij een mailtje stuurde bekeek ik de webshop, maar ik dacht stiekem wel een beetje ‘Weeeeer een webshop met telefoonhoesjes..’ Alleen verkoopt Telefoonhoesjestore juist hele leuke hoesjes! Vandaag laat ik er drie aan jullie zien.

Als je de webshop opent springen er meteen allemaal leuke telefoonhoesjes in beeld. Echt hoesjes met ‘weheartit’ plaatjes. De keuze was daarom ook een beetje lastig, en zeker omdat ik niet de enige was die hoesjes uit deze shop wilde hebben. Meerdere keren waren daarom 1 of meerdere hoesjes die ik koos niet meer leverbaar of uitverkocht. Dat was wel even een vervelend minpuntje, maar gelukkig had ik uiteindelijk 3 hoesjes binnen. Omdat ik in Spanje zit heeft mijn zusje Josca deze hoesjes op de foto gezet en uitgeprobeerd. Mijn zusje heeft een iPhone 5s, vandaar dat alle hoesjes voor dit model zijn.

Watermeloen telefoonhoesje xSunkissed

meloenhoesje iphone xSunkissed

Als eerst een zomers hoesje met een leuke meloenprint. Het lichtgele hoesje heeft meloenen die er zogenaamd met waterverf op geschilderd zijn, omdat ik wel van het waterverf effect hou vond ik dit hoesje erg leuk. Helaas vertelde mijn zusje dat de print erg streperig op het hoesje is geprint, zonde! Ook de afwerking voor rond de cameralens is niet zo mooi. Verder is het wel een stevig hoesje, maar de puntjes op de i missen een beetje.

Leuk iphone 5s hoesje xSunkissed

Flipcase iphone xSunkissed

Het volgende hoesje heeft gelukkig geen minpuntjes, het hoesje ziet er mooi uit en zit goed klem om je telefoon. Waar je de telefoon in klemt is van rubber en niet van hard plastic waardoor hij echt goed vast zit.  Het hoesje is aan de buitenkant van stof met mooie bloemen en hij heeft lederen details die er voor zorgt dat het hoesje er wat luxer uit ziet. Vroeger had ik altijd dit soort hoesjes omdat die mijn beeldscherm beschermde. Wat ook nog handig is aan dit hoesje is dat je aan de binnenkant een pasje kunt bewaren, bijvoorbeeld je ID-kaart, pinpas of je OV-chipkaart. Handy!

Anker iphone xSunkissed
En als laatste het hoesje wat wij allebei het leukste vinden! Een grafisch zwart-wit printje met een anker. Natuurlijk het roze om het toch nog wat kleur te geven. Dit hoesje ziet er kwalitatief ook het best uit, hij is mooi afgewerkt en de print zit er heel mooi op. Streeploos, al moet je dat ook niet te letterlijk nemen hahaha. Het hoesje klemt goed om je telefoon en is meteen fashionable.

Deze hoesjes en nog veel meer must-have hoesjes vind je in de webshop van Telefoonhoesjestore.

Prijzen:
Meloen hardcase € 9,95
Bloemen flipcase € 13,95
Anker hardcase € 11,95\

Welk hoesje vind jij het leukst van deze drie?

Disclaimer 2014 xSunkissed

 

 

 

Reacties (7)

 1. Ylse

  Leuke webshop, mijn voorkeur gaat uit naar de meloentjes.

 2. Evelien

  Vind ze allemaal erg leuk! Beter dan die saaie, standaard hoesjes inderdaad, haha.

 3. Bibiane

  Die met het anker is zoooo leuk!
  Bibiane recently posted…Enkele van mijn favoriete YouTubers

  1. Nadia

   Couldn’t agree more!
   Nadia recently posted…Meloenen, bloemen en een anker

 4. Talitha

  Super leuke hoesjes!
  Die met meloenen vind ik echt te gek. Lekker zomers 😀
  Talitha recently posted…Gezonde appeltaart

 5. Eline

  Deze webshop heeft inderdaad gigantisch leuke hoesjes! Te schattig!
  Eline recently posted…Lush Bathbombs

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge