Spanje xSunkissed

Terug naar Spanje

Vorig jaar woonde en werkte ik in Spanje, op mijn blog heb ik daar een aantal blogposts over geschreven. Terug in Nederland mis je het mooie land dan wel heel erg hoor. Geen huis meer met uitzicht over de  blauwe oceaan, geen zonnetje wat elke dag heerlijk schijnt en niet meer omringd door palmbomen. Ik moest gewoon weer terug! Dus ik boekte een vakantie en ging.

Omdat ik voornamelijk in Calella werkte en daar dus ook de meeste mensen ken besloot ik om daar een hotel te boeken. Het voordeel van werken als reisleiding is dat je dus ook precies weet welke hotels er goed zijn, waar alle hotels liggen en daarom hoefde ik ook niet heel lang hotel te zoeken en vergelijken. Er waren een paar hotels waar mijn voorkeur naar uit ging en eentje stond bovenaan mijn voorkeur lijstje, het enige wat ik dus hoefde te vergelijken waren de prijzen in dezelfde week. Ik boekte uiteindelijk Hotel President van 8 t/m 16 juli, natuurlijk bij Sunweb. Omdat ik alleen zou gaan, vond ik het gewoon wel prettig dat ik precies weet hoe alles gaat. Je wordt in Barcelona opgewacht door een reisleider, gaat samen naar de bus en Calella is vanaf vliegveld in Barcelona de eerste stop na ongeveer een uurtje rijden.
xSunkissed Spanje

 

Ik had afgesproken met twee meiden die ik uit Calella ken dat zij in dezelfde periode ook terug zouden gaan. Toen ik zaterdag rond half 5 aankwam in mijn hotel waren zij er al. Ik heb alleen mijn koffer in mijn kamer gezet en ben toen naar het terras gegaan waar de mensen werken die ik ken. Die avond gingen we naar Mataro en hebben daar op het strand gechild en beachvolley gespeeld. De week erna vloog echt voorbij. Helaas heb ik vrienden uit Lloret de Mar niet meer gezien omdat zij te druk waren met hun werk. Wel ben ik naar Santa Susanna en  Malgrat de Mar gegaan om daar de lekkerste sushi ever te eten en om mijn oude appartementje nog even te bekijken. – Als je daar heen gaat is de Sushi Bar achterin de Carrefour echt een aanrader –

xSunkissed, spanje

Samen met de meiden en Spaanse vrienden zijn we naar Tossa de Mar gegaan om een dag te zwemmen, zonnen, en snorkelen. Super leuk! Alleen wel wat minder kleurrijke onderwaterwereld als die ik in Turkije heb gezien. En in de nachten gingen we natuurlijk uit tot het weer licht werd. Om half 7 in bed en om half 10 de wekker voor het lekkere hotelontbijt, jaja je moet er wat voor over hebben. Slapen is tijdverspilling!

xSunkissed Nadia Brander

Ik heb weer een heerlijk tijd gehad in Calella, ik zal er nog wel vaker heen gaan want nu ik thuis ben mis ik het alweer..  De overgang was ook wel weer heftig, zaterdagavond kwam ik thuis, helemaal moe van zo weinig slaap natuurlijk en maandag moest ik alweer werken.
Als ik dit zo schrijf denk ik wel eens, ik zou een reisblog moeten maken. Doordat ik toeristen altijd zoveel leuke dingen moest vertellen weet ik zelf ook gewoon veel, en het lijkt mij gewoon heel leuk om meer te reizen en daar dan ook nog iets mee te doen. ♥

Op mijn Instagram NadiaaRB kun je meer foto’s van mijn vakantie zien en mocht je benieuwd zijn naar mijn blogposts van mijn tijd in spanje; Let’s get Spanish.

Zijn jullie wel eens naar de Costa Brava geweest?

Reacties (1)

  1. Jonna@Burgertrutjes

    Mooie foto’s, en een reisblog is altijd leuk om te lezen!!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge