Terugblik xSunkissed

Terugblik 2014

Iedere jaarwisseling kijk je toch weer even terug naar het jaar wat je afsluit, ik in ieder geval wel. In dit artikel deel ik een aantal van de dingen waar ik aan terugdenk als wij 2014 afsluiten en beginnen aan 2015, een boek vol lege pagina’s!

♥ Het jaar begon met een nieuwe look voor xSunkissed. Een totaal andere lay-out en de site was verhuisd naar WordPress en op een eigen server. Voor mij flink wennen aangezien ik mijn blog ruim 4 jaar op Blogspot heb gehad en met WordPress kon ik zoveel meer. Ik moet stiekem nog steeds zoeken naar sommige dingen die ik niet dagelijks gebruik. Nog steeds ben ik heel blij met deze lay-out en de keuze om naar WordPress te gaan.

James blunt xSunkissed

♥ In januari ontving ik een geweldig leuke uitnodiging in mijn inbox. Of ik op een cruise wilde met James Blunt, een lekkere lunch etenen dat terwijl ik werd toegezongen door Mr. Blunt himself. Hier zei ik natuurlijk geen nee op, dus zo zat ik op 16 januari op een boot met deze leuke zanger. Na de lunch hebben Vera en ik nog in bed gezeten met James tijdens een interview hahaha. Hier kun je mijn James Blunt vlog bekijken, mocht je die nog niet gezien hebben.  En nog steeds als ik een nummer van hem hoor denk ik ‘Ik heb hem lekker in het echt gezien!’ hihi

Ibiza xSunkissed Nadia Brander

♥ Mijn beste vriendinnetje Marleen en ik hadden plannen om een weekend naar Londen te gaan in mei, toen wij de prijzen zagen en de opmerking ‘Voor dat geld zitten we een week in de zon‘ zeiden, besloten we om dat ook maar te gaan doen. En zo kwam het dat ik in mei heerlijk 8 dagen All inclusive op het eiland zat waar ik nu verliefd op ben; Ibiza! Het was zo lekker om daar te zijn en we hebben echt genoten van het eiland, de zon, de zonsondergang en de leuke mensen daar. Ik wil er ontzettend graag een paar maanden verblijven, wie weet is dat iets voor 2015!

geslaagd Nadia xSunkissed

♥ In juli kreeg ik dan na hard studeren, huiswerk maken, steeds op en neer reizen naar Utrecht mijn diploma in handen! Ik was ontzettend blij dat ik klaar was met mijn opleiding Journalistiek & Communicatie. Tijdens de opleiding heb ik altijd mijn best gedaan, maar op een gegeven moment was ik wel klaar met het reizen en het school-leven. Dat diploma betekend gewoon een nieuw hoofdstuk in je leven waar ik wel aan toe was.

Dance Valley LooksbySharon xSunkissed

Dance Valley bestond afgelopen augustus 20 jaar, ik was uitgenodigd om dat feestje mee te vieren en ik nam Sharon mee. Ik vind het erg leuk om naar festivals te gaan en ondanks de slechte weersvoorspelling viel dat reuze mee. Dance Valley was echt een heel leuk festival, een geslaagde dag dus! Dit was dit jaar ook het grootste festival waar ik ben geweest, dus die mag ook in mijn terugblik-lijstje.

Nadia en Tiara xSunkissed

♥ In november had ik geen baan meer, dus ben ik begonnen met vrijwilligerswerk in het dierenasiel. Ik vind dit erg leuk om te doen. Zelf ben ik vrijwilliger bij de honden en stuk voor stuk zijn het zulke lieve dieren dat ik blij ben dat ik iets voor ze kan betekenen. In de ochtend sta ik vanaf 8 uur de kennels te schrobben en dergelijke, maar als je daarna met ze aan het spelen bent of een lekkere wandeling met ze maakt ben je dat alweer vergeten. Ik vind het niet erg om te doen en vind het fijn dat ik iets voor ze kan doen tot ze een thuis hebben gevonden.
Ik heb leuke dingen gedaan in 2014, maar het was ook een jaar met veel dingen waar ik gemengde gevoelens over had. Hopelijk wordt 2015 een wat leuker jaar!

Wat was jullie hoogtepunt dit jaar?
Ik wens jullie allemaal een fijne jaarwisseling ♥

Reacties (5)

 1. rachel

  Wat goed dat je vrijwilligers werk doet ! Leuk jaar zoud. Ibiza lijkt me ook heel leuk om een keer heen te gaan.
  rachel recently posted…A look back at 2014

 2. Mariëlle

  Wat maak jij onwijs leuke dingen mee en vooral dat laatste vind ik super goed van je! Hele fijne jaarwisseling en een gelukkig 2015 :)
  Mariëlle recently posted…Terugblik op 2014

  1. Nadia

   Dankjewel =) ik vind het ook leuk om te doen. Jij ook een gelukkig nieuwjaar!
   Nadia recently posted…Terugblik 2014

 3. Manon

  Wat een leuk overzichtje! Ik wil je alvast hele fijne jaarwisseling wensen
  Manon recently posted…Wishlist voor het jaar 2015 #1

  1. Nadia

   Dankjewel Manon, jij ook!
   Nadia recently posted…Terugblik 2014

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge