The Fashion List + Modelconvention

Meiden, ik heb een heel leuk event voor jullie! Wij worden natuurlijk allemaal heel erg blij van mooie kleding en accessoires, en nog blijer als we deze mooie spullen nog eens veel goedkoper kunnen kopen!

Ik heb het over The Fashion List in Amsterdam. Het is de grootste stock&sample sale van Nederland en er is ook een catwalk waar designers als Sheguang Hu of Irving Voster hun kleding showen aan het grote publiek.
Elke dag zijn er shows, optredens, DJ’s en worden de collecties van de standhouders dagelijks aangevuld met nieuwe stock en samples.

Je vind er spullen van modemerken zoals Emperio Armani, American Vintage, Atos Lombardini, Sapph, Sister Point, My Brand, Twin Couture, Anecdote, Blend, My Movement, Hys, Common Base, Moment by Moment, My Dress, Cavalier en dan noem ik er gewoon random een paar. Er zijn ook zonnebrillen van Tom Ford, Giorgio Armani, YSL, Gucci, en Valentino voor bodemprijzen, alvast handig voor de zomer.
De lijst met deelnemende merken wordt steeds langer en kun je checken op de site!

Modelconvention

Wat verder ook leuk om te weten is dat de Modelconvention ook bij de Fashionlist is op zaterdag 25 februari.
Let op; je moet wel een extra kaart hiervoor kopen van €50,-.

Dus als je altijd al de (stille) droom hebt gehad om door te breken als model is dit je kans om gescout te worden. Op de ModelConvention zijn namelijk scouts van bureau’s all over the world aanwezig.
De (inter)nationale modellenscouts die op de ModelConvention komen zijn betrouwbaar en werken internationaal op het hoogste niveau.

Maar dat is nog niet alles: in de week voorafgaand aan de ModelConvention kun je gratis deelnemen aan masterclasses en workshops van Mariana Verkerk. Zij leert je alles om goed voorbereid op de ModelConvention te verschijnen: catwalk lessen, vraag en antwoord op al je vragen over de modellen business ga zo maar door! Iedereen die de persoonlijke begeleiding van Mariana Verkerk heeft ondergaan krijgt 25 februari een speciaal toegangsbewijs van Model Scouts Network zodat je maar een keer entree hoeft te betalen.

Wat: The Fashion List en de ModelConvention
Wanneer: 18 tot 26 februari
Waar: Huishoudbeurs, Amsterdam

Ik ben er zelf ook, dus mocht je me zien, let me know, vind ik leuk!

Reacties (3)

  1. Nadiaa

    Thanks! Ik schrijf er natuurlijk na afloop wel een artikel over =)

  2. beautyforgirls

    Ik wens jouw alvast heel veel plezier, zelf ga ik niet.
    liefs, xxx

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge