Review zwarte masker

The incredible Face Mask

Ik denk dat dit toch wel 1 van de bekendste maskertjes is, het pikzwarte peel-off gezichtsmasker. Zelf had ik hem al een paar keer op Facebook voorbij zien komen als reclame, maar eventjes terug ontving ik zelf dan een pakketje met 5 van deze zwarte maskertjes. Natuurlijk was ik heel erg benieuwd en heb er dan ook meteen 1 op gedaan.

Inmiddels heb ik het masker 3x gebruikt, dus deze review is niet gebaseerd op eenmalig gebruik. De substantie zit verpakt in een simpele sachet die je opengescheurd aan de bovenkant en het masker er dan uit kunt drukken. vanwege de kleur heb ik het op een schoteltje gedaan met plastic ertussen. Ook omdat ik dit masker met een kwast aanbracht vond ik dat makkelijker dan rechtstreeks uit de verpakking. Het masker is een vrij stugge substantie, maar er zit genoeg in het sachet om een flinke laag aan de brengen. De kwast is heel fijn om het mee aan te brengen trouwens!

Incredible face mask xsunkissed
Voordat je het masker kunt gebruiken moet je eerst je gezicht reinigen en wachten tot je huid weer droog aanvoelt. Vervolgens smeer je het masker op je gezicht, zorg dat er overal een goede dikke laag zit. Dan kun je hem het beste peelen. Ontwijk de dunne huid rond je lippen en je ogen en let op dat je het masker ook niet in je wenkbrauwen smeert, die haartjes trek je er anders ook uit als je het masker verwijderd. Daarna is het hopen dat er niemand aan de deur komt, want je moet dit masker 30 tot 45 minuten laten intrekken/drogen! Daarna kun je het masker er gemakkelijk afhalen.

xSunkissed Maybeauty incredible facemask

 

Ik heb van anderen gehoord dat het zeer deed, maar daar had ik echt geen last van. Alleen een beetje bij de kleine donshaartjes vlakbij mijn kaaklijn was het even onprettig, maar echt pijnlijk vond ik het niet. Mijn huid kwam echt heel mooi onder het masker vandaan, het was egaal van kleur en alle poriën waren schoon. Mijn huid voelde ook echt silky zacht aan, na het verwijderen van het masker moet je nog even een watje met warm water over je huid halen voor de laatste cleaning en dan ben je klaar!

xSunkissed zwart masker

Ik vind het een heel fijn masker en het doet ook echt iets voor mijn huid naast dat het je poriën reinigt, verwijderd het ook de dode huid, helpt het tegen een oily skin en oneffenheden. Wat wel even belangrijk om te melden is dat je dit masker niet mag gebruiken bij acne of bij verwondingen. Ik had de tweede keer een wondje op mijn kind en heb daar gewoon omheen gesmeerd, geen probleem!

Mocht je een allergie hebben, dit zijn de ingrediënten van het masker; Het hoofdbestanddeel is diepzeemodder. De overige bestanddelen zijn Triethanolamine, carbomeer, glycerine, polyvinylalcohol, natrium alganite, ethylalcohol, vloeibare Germall plus (alcohol die het masker vloeibaar maakt en droog zodra het in contact komt met lucht).

Het setje van 5 maskertjes en een aanbrengkwast kost 25,- bij Maybeauty
Psssst: Als jullie via deze link bestellen krijgen jullie 30% korting. Ja, ik wil korting! – dit is geen affiliate link.

Disclaimer 2014 xSunkissed

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge