The Model Experience

Veel jonge meiden hebben de droom om model te worden. Niet zo gek natuurlijk, je wordt lekker in de make-up gezet, krijgt mooie kleding aan, eindigt met mooie foto’s van jezelf en als het meezit zie je ook nog iets van de wereld! Nu er is er voor die meiden een heel leuk event georganiseerd. The Model Experience.The Model Experience is een uniek fashion en lifestyle event. Iedere fashion, beauty of lifestyle liefhebber kan hier inspiratie opdoen, je hoeft niet verplicht een ambitie voor een modellencarrière te hebben. Het event is georganiseerd door de MarVie foundation.

De MarVie Foundation is een internationale non-profit organisatie met als hoofddoelstelling het begeleiden en informeren van modellen binnen hun vakgebied. Op deze wijze wil zij voor hen een goede leef-werk omgeving creëren. Daarnaast heeft de marVie Foundation als subdoelstelling door middel van ‘Fashion’ jongeren te inspireren en te begeleiden op het gebied van sport, voeding, financiën en zelfvertrouwen.

Wat kun je nou allemaal doen en zien deze dag?Kom naar de modeshow van Jos Bles,verzorgd door styliste Chantal Bles (bekend van The Voice of Holland). Laat je verrassen door TV kok Caspar Burgi of doe mee met Gabriela Riedi en volg haar catwalk-lessen . Wie weet word jij wel ontdekt! Je maakt kans om het gezicht te worden van Cooper Vision. Ook zullen er leuke make-up en haar demonstraties gegeven worden en zullen er een aantal bekende mensen iets vertellen, onder andere Bastiaan van Schaik. Verder staan er nog stands waar je lekker kunt kijken, perfect event om lekker een dagje met je vriendinnen heen te gaan lijkt mij! De Model Experience is zaterdag 7 juli van 10 tot 6 uur in Loods 6, Amsterdam. Kaartjes voor dit event kosten €17,50

Reacties (5)

 1. Jente

  Ik wil wel model worden, misschien ga ik er wel heen

 2. beautyforgirls

  Klinkt wel erg leuk, helaas kan ik die dag niet.
  Liefs, xxx

 3. Lianne

  klinkt echt heel leuk, helaas ben ik dan op vakantie.

 4. cherishday

  Mijn vriendinnen en ikzelf zouden dat echt een geweldig uitje vinden! Erg leuk.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge