Therme Bali Flower producten

Bali staat niet alleen bekend om haar adembenemende natuur, maar ook vanwege debijzondere wellnessrituelen. Therme heeft dit opgepakt in een lijn met fijne verzorgingsproducten.


Om deze producten helemaal een Bali-feeling te geven, vormen dingen uit Bali de basis. Hierbij moeten we denken aan bloemen, kruiden, rijst en bepaalde oliën uit de binnenlanden van Bali. De producten krijgen een oriëntaals vleugje door de toevoeging Vanille, Orchidee en Jasmijn.

In de Bali Flower lijn zitten 6 producten;

– Bali Flower Bath Oil
– Bali Flower Body Butter
– Bali Flower Moisturizing Spray
– Bali Flower Satin Shower
– Bali Flower Shower Scrub
– Bali Flower Energizing Body Mist

Zelf heb ik de Satin Shower, de Shower Scrub en de Moisturizing Spray. Dat ik deze producten binnenkreeg rook het doosje al heerlijk naar de producten. De dagen dat ze in mijn ‘nog-te-reviewen-kast’ lagen, rook ook de kast naar deze producten.
De geur is gewoon erg lekker en werkt ook ontspannend, dat ik ermee aan het douchen was kreeg ik helemaal een wellness gevoel. Ik hou van producten die zo lekker ruiken!

Het beste is om eerst je huid lekker te scrubben met de Therme Shower Vulcan Scrub, dit is een scrub met hele fijne scrubdeeltjes. De deeltjes zijn gemaakt van Vulkaanzand, dat is het stukje Bali in dit product. Zelf heb ik voor mijn lichaam, en dan vooral voor mijn onderlijf, liever een grovere scrub, maar ik vond deze wel effect hebben.

Na het scrubben volgt het reinigen en verfrissen van de huid, dit doe je met de Satin Shower. Je kunt deze onder de douche gebruiken of in bad. Het is een aardig vloeibaar product, dus hou daar rekening mee als je in de tube knijpt. Ook bij de scrub, want het komt er gemakkelijk uit! De Satin Shower is een mild product, hij is zeepvrij en pH-neutraal en bevat sojaolie en rijstmelk.

Als laatste verzorg je de huid met de Moisturizing Spray, dit kun je meteen na het afdrogen op je huid aanbrengen, dan kan je huid het meteen goed opnemen. Deze spray voelt niet vet aan, dat vind ik heel belangrijk. Na het douchen kleed je je aan, en als je dan een plakkerig lichaam hebt vind ik dat echt horrible. Ook dit product bevat sojaolie en rijstmelk, deze ingrediënten hydrateren je huid heel goed.

Ik vind dit alledrie erg fijne producten en gebruik ze graag!

Prijzen.
Shower Scrub: €8,63 (200 ml)
Satin Shower: €4,57 (200 ml)
Moisturizing Oil Spray: €7,07 (125 ml)

De producten van Therme zijn in verschillende winkels verkrijgbaar.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (2)

  1. Lotte

    Ja super lekker!

  2. Anonymous

    Heerlijk spul, de andere geurtjes van Therme trouwens ook!! groetjes Wiarda

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge