xSunkissed ervaring-thermen-bussloo

Ontspannen in Thermen Bussloo

Wie kan er nou nee zeggen op een dagje ontspannen en relaxen? Niemand toch? En daarom ging ik samen met mijn collega én vriendin Suus naar Thermen Bussloo. Omdat het voor ons best een stukje reizen is, zo niet ontspannend, mochten wij ook lekker een nachtje bij Thermen Bussloo logeren. Yay!


Twee dagen ultiem relaxen en ook nog eens verblijven in een fijne hotelkamer in een mooie bosrijke omgeving! Kan het nog beter? Ja, wij vonden van wel. Een verblijf in een wellness is eigenlijk niet compleet zonder een fijne behandeling, dus Suus en ik bekeken op de website wat voor behandelingen er allemaal beschikbaar waren. En dat was nogal wat!  We besloten dat we ieder voor een massage gingen en toen begon de ontspanning eigenlijk al een beetje. We wisten van sommige behandelingen niet precies wat het inhield dus bekeken wij de filmpjes van Thermen Bussloo, ik wist niet dat kijken naar een massage al ontspannend was! Uiteindelijk koos Suus voor een Ayurvedische massage en ik ging voor een stevigere Keltische massage.

Stiekem al wat ervaringen online bekeken en die waren positief tot zeer positief, dus op donderdagochtend stapte we vroeg in de auto, onze tassen gevuld met een badjas, slippers, handdoek en natuurlijk onze slaapspulletjes. Helemaal klaar voor een fijne, ontspannende ervaring.

hotel-thermen-bussloo-xsunkissed

Toen we aankwamen konden we eigenlijk nog niet in onze hotelkamer, maar lucky us, onze kamer was al gereed gemaakt! We hadden een luxe kamer die echt prachtig was, er stond een grote Auping boxspring gevuld met kussens, een grote HD flatscreen, een hele ruime badkamer met een regendouche en een spiegel die niet besloeg boven de wastafels. Op bed lagen kaartjes met een spreuk over dromen. Meteen alles op de foto gezet, omgekleed naar onze badjas en hup naar de wellness. Je kon in de lift stappen en naar -1, daar was een ondergrondse gang waardoor je van het hotel naar het wellness gedeelte kon lopen.

droom-quotes-xsunkissed

Deze kaartjes met een droomquote vonden wij op onze kussens.

Suus en ik vonden het allemaal super mooi, alle diverse sauna’s, kristalgrotten, baden en stoomcabines. Ook waren er opgietingen en rituelen die je kon bijwonen. Er was een strandje aan het meer van Bussloo waar je heerlijk kon genieten in een hangmat, of een duik nemen tussen alle visjes die er zwommen. Er is teveel om op te noemen, maar wij hebben twee dagen genoten van alle wellness faciliteiten, het hotel en het lekkere eten.

het-meer-van-bussloo-xsunkissed

De massages die we bijgeboekt hadden zijn wat minder bevallen, we hebben ieder een massage gehad apart van elkaar maar hadden hier dezelfde gevoelens/beleving bij. We missen de rust en ontspanning die een massage normaal geeft en wat privacy voor en na de massage. Je bent toch naakt..  Later hoorde wij ook een andere dame die dit zo had beleefd. Buiten de massage is dit resort echt een ontzettende aanrader.

Je kunt van 9:00 tot 23:30 uur gebruik maken van het wellness gebied, in de avond is het ook heerlijk rustig omdat alle ‘dagjes mensen’ dan weer thuis zijn. De dagen dat wij er waren was het ontzettend lekker weer, er waren veel mensen maar het was absoluut niet te druk.
Thermen Bussloo review
Deze dromenvanger zag ik overal en ik vind ze zo mooi! Thuis heb ik al drie dromenvangers, maar ik zou er echt heel graag zo 1 bij willen. Er stond een ‘Dromenboom’, waar je je droom in kon hangen en misschien komt die dan uit. Ik droom van deze dromenvanger, dus wie weet! ^^

De puntjes zitten overal op de i als we het zo kunnen zeggen. Ik zou graag nog eens een verblijf boeken inclusief hotel, want dat is toch wel heel fijn om in de avond nog lekker even te zwemmen of in de sauna te zitten en daarna lekker te slapen in plaats van de hele reis naar huis.
Thermen Bussloo xSunkissed

Wil jij ook heerlijk genieten voor een dag of wat langer? Wij raden een bezoek aan Thermen Bussloo zeker aan! Kijk voor alle mogelijkheden en tarieven op de website van Thermen Bussloo.

Disclaimer 2014 xSunkissed

Bovenstaande is van toepassing op de hotelkamer, het ontbijt en twee dagen sauna entree.

Reacties (2)

 1. Lieke van Veen

  Die kamers zien er super mooi uit.
  Mijn vriend en ik zijn vorige maand naar het wellness hotel fitland xl in leiden geweest en hebben ook een dagje wellness gehad met een massage van 25 minuten.
  De hotelkamer was wel in orde maar niet bijzonder voor een deluxe kamer. Zo zat er geen minibar en geen bad in.
  De wellness was wel echt dik in orde. De massage was heerlijk en er waren veel verschillende soorten sauna’s. Vanuit het zwembad had je een prachtig uitzicht over heel leiden. Het enige nadeel van de wellness was dat je persé een badjas moest hebben zelfs als je iets te drinken wilde gaan halen.

  1. Nadia

   Ja erg mooi he?!
   Wat bedoel je precies met dat je per se een badjas moest hebben als je iets te drinken wilde halen? Ik bedoel, waar ik allemaal geweest ben loopt iedereen tussen de zwembaden en sauna’s ook met een badjas aan, niet dat je de hele dag letterlijk naakt rondloopt. Dus ik vind het niet zo gek dat je in een badjas naar het restaurant gaat.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge