Thermen Soesterberg winactie

WINACTIE + Thermen Soesterberg is vernieuwd

Eerder konden jullie al lezen dat Omega Spa was overgenomen en nu Thermen Soesterberg is geworden; het zusje van Thermen Bussloo. De eerste keer dat ik bij Thermen Soesterberg was, waren er al een aantal dingen veranderd maar er stond nog een hele verbouwing op de to-do-list. Inmiddels is er al veel af en mocht ik samen met mijn vriend weer langskomen om de vernieuwde Thermen Soesterberg uit te proberen!

 Mocht je het vorige artikel hebben gemist kun je die natuurlijk nalezen; xSunkissed bezoekt Thermen Soesterberg . Mijn vriend en ik waren erg benieuwd naar alle veranderingen, de vorige keer hebben wij heerlijk genoten dus hoe zou het zijn met alle extra, nieuwe faciliteiten?!

We stapten weer vroeg in de auto zodat wij om 9 uur bij de wellness stonden. Om 10 uur gaat het namelijk open en net zoals vorige keer mochten wij voor openingstijd overal rondkijken en foto’s maken, je begrijpt dat dat niet gaat als het al open is. Dat betekend foto’s inclusief alle naakte bezoekers…

Aangekomen bij Thermen Soesterberg rook alles heerlijk naar wierook, Rico en ik stonden laatst ook ergens te kijken voor deze geur wierook maar konden hem niet toen vinden. Gelukkig lagen deze pakjes bij de receptie dus deze hebben we meteen meegenomen voor onze spa momentjes at home. ( €3,50 voor 20 sticks en een mooi houdertje.)

Thermen Soesterberg

Tijdens de rondleiding zagen we al flink wat veranderingen, zo is er een compleet nieuw saunaplein. Dit was voorheen het badkleding gedeelte maar is nu een zwembad, een mooi gestyled voetenbad en een stel nieuwe sauna’s, waaronder een kristalsauna. Ik hou zelf van edelstenen en kristallen dus vond de geodes die hier stonden super mooi!  In de kristalsauna hebben wij ook nog een kruidenopgieting gedaan, heerlijk! Ik was namelijk al een paar dagen wat verkouden, maar die geuren en de warmte geven je lichaam een lekkere boost. Daar ben ik dus flink van opgeknapt.

Ook de lunch in het restaurant was weer lekker, ik had een groot bord met een broodje carpaccio en Rico koos voor de kip wrap. Voor de ijskoffie liefhebber, de ijskoffie met caramel is echt een aanrader! Maar een healthy Detox smoothie is ook een goede keuze tijdens je dagje wellness.PhotoGrid_1493808942175

De sfeer van Thermen Bussloo zie je al een heel stuk meer terug in Thermen Soesterberg, en aangezien ze nog steeds bezig zijn met verbouwingen wordt het alleen maar beter! Overigens merk je als bezoeker bijna niets van deze verbouwingen aangezien die voornamelijk in de nacht gebeuren.

De entreeprijs voor een hele dag is € 29,95 en dan mag je onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten en het belevenisprogramma. Hierbij kun je natuurlijk nog behandelingen zoals massages en pedicures boeken. Wil je na je werk nog een avondje relaxen? Dat kan ook, vanaf 17:00 uur ben je welkom en dan is de entree € 19,95. Wil je deze maand nog lekker relaxen? Doe dan mee met mijn winactie en neem bijvoorbeeld je moeder mee voor Moederdag!

Hoe maak je kans?
♥ Stuur een mailtje met je adresgegevens naar info[at]xSunkissed.nl
♥ Volg mij op Instagram @NadiaaRB

Thanks for inviting us, Thermen Soesterberg!

Review mede mogelijk gemaakt door Thermen Soesterberg

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge