These are my confessions

Dit is niet echt beauty, maar ik wilde er toch een stukje over schrijven.
Glee. I looooove Glee.

Jullie kennen het vast wel, een flink populaire serie over de zanggroep Glee.
Glee is een koor onder begeleiding van Will Schuester op de zogenaamde McKinley High School, je ziet in de serie allemaal stereotypen scholieren voorbij komen, de cheerleaders, footballers, een getreiterde homo, stille types, rebelse types, goed je weet wat ik bedoel.

Oprah, de Obama’s, Lady Gaga en Madonna; Glee heeft heel veel beroemde fans. En mij ook, niet dat ik beroemd ben, maar wel fan.
Er zijn muziekanten die bij het zien van het succes van Glee zo fan zijn dat ze hun eigen liedjes aanbieden, en sommige sterren krijgen zelfs hun eigen aflevering zoals bv. Britney Spears, Madonna en Lady Gaga al aan de beurt zijn geweest.

Hier een aantal liedjes uit de afleveringen, door Glee denk ik soms ook bij een liedje ‘Ojaa, die is ook leuk!’

Dit zingt Kurt als zijn vader in coma ligt. Ik kon het liedje eerst niet.

Sam is nieuw in Glee gekomen, maar ik vind Sam en Quinn wel lief samen haha.

Het optreden van de musical Rocky Horror.

Uit de aflevering van Britney Spears, Toxic.

Keep holding on.

De meiden met een vlotte mix van Halo en Walking on Sunshine.

Deze vind ik ook echt goed!

Het is door de liedjes een lang artikel geworden, maar so be it.

Wie het nog nooit heeft gezien, iedere dinsdag, half 9 op RTL 5.

Wat vinden jullie van Glee?

Reacties (2)

  1. Femke

    Ik kijk het soms, maar de muziek vind ik wel enorm leuk!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge