Think Pink (Ribbon)

Het is alweer oktober en dat is de maand van de borstkanker. Pink Ribbon is in oktober weer erg bezig om geld in te zamelen voor onderzoek en dergelijke naar borstkanker. Ik wil graag een paar dingen aan jullie laten zien hoe jullie Pink Ribbon kunnen steunen en er zelf ook iets leuks aan overhouden!

Op de site van Pink Ribbon staan allerlei producten, je kunt ook precies zien hoeveel er naar de stichting gaat.
Mijn favorieten;


€9,99 hiervan gaat €2,50 naar Stichting Pink Ribbon.


€10,00 hiervan gaat €2,50 naar Stichting Pink Ribbon. Dit vind ik persoonlijk een heel mooi armbandje!


€14,99 hiervan gaat €3,74 naar Stichting Pink Ribbon. Dit vind ik echt een super leuke USB stick. Misschien ga ik die zelf ook kopen.

Niet alleen Pink Ribbon zamelt geld in, een heleboel bedrijven doen mee. Ik heb nog een aantal leuke dingen voor jullie opgezocht.
Zoals elk jaar heeft Manfield dit jaar ook weer een mooie Limited Edition pump ontworpen. Ik vind deze veel mooier als vorig jaar, dit jaar is hij meer draagbaar en stijlvoller.


Van de verkoopprijs van €99,99 doneert Manfield €25 aan Pink Ribbon, vanaf 1 oktober is deze te koop en online te bestellen.

Ook Etos doet weer druk mee aan de inzamel actie, zo kun je verschillende pink producten kopen en hebben ze bedacht om je pink pink te lakken. Roze nagellak, tja, persoonlijk kan ik er niet genoeg hebben.

De Etos Quick Dry nagellak nr. 06 is een mooie roze lak en kost €2,49, daarvan gaat € 1,- naar Pink Ribbon.

Zo zijn er nog een heleboel andere acties te vinden, maar ik vind dit wel een aantal leuke.
Steun Pink Ribbon girls!

Bron beeld: Pink Ribbon & Etos website

Reacties (2)

  1. Anonymous

    Lieve Nadia, mooi blog heb je ervan gemaakt! Pink ribbon vind ik ook goed erbij passen. Zou de roze sjaal willen nemen maar dat gaat hiervandaan vast niet lukken! groejes Nelleke.

  2. Anonymous

    Goed dat je erover schrijft!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge