Thomas Sabo

Thomas Sabo heeft weer een nieuwe collectie. Deze bestaat uit 7 lijnen. Voor jullie heb ik een paar van de lijnen op een rijtje gezet.


Je kunt op de foto’s klikken voor een groter formaat 😉

Deze vind ik zelf erg leuk, de My little Couture salon-lijn. Hier zitten bedeltjes in met schoentjes, strikjes, tassen, lippenstift en de lovely Eiffeltoren.


Deze bedels horen bij The Princess and the Frog-lijn, in deze lijn zitten oa. bedels van een kikkertje op een parel, vlindertje, hartjes en een kroontje.


Het is nog even tot moederdag, maar deze bedels zouden daar best geschikt voor zijn. De Mommy is the Best-lijn bestaat uit hartjes, speentjes, schoentjes en dergelijke, ze zijn in blauw en roze uitgevoerd.


In deze lijn zie je echte hippie bedels, het is dan ook niet gek dat deze lijn de naam Hippie Sumer Love heet. In deze lijn zitten muzieknootjes, een hippiebril, ijsje en andere hippie dingen.
De bedels kun je geloof ik vanaf €29,- kopen, maar daar zou ik iets naast kunnen zitten.

Wisten jullie trouwens ook dat Thomas Sabo een geur heeft die ruikt naar de dingen waar vrouwen van houden? Chocolade, champagne en aardbeien! Een geur moet natuurlijk bij je passen en dit is niet zo mijn geur, ik heb liever een zoete geur, maar mijn zusje is in ieder geval fan!

Ik vind de verpakking wel mooi, het flesje komt in een doosje waar het op een luxe kussentje ligt. Een flesje van 50ml kost €49,90 en is te koop in de Thomas Sabo shops.

Reacties (1)

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge