Throwback 2015 xSunkissed

Throwback 2015!

Het hoort er een beetje bij, een terugblik van het afgelopen jaar. Dit jaar was een bijzonder jaar als ik zo kijk naar de andere jaren in mijn leven! Alles was anders.


Ten eerste was het mijn allereerst jaar in mijn leven zonder school, in 2014 kreeg ik mijn diploma en in 2015 dus geen saaie lessen, gare klasgenoten en kuttige examens :)

En omdat ik geen school had en geen baan kon ik doen wat ik wilde. Begin van het jaar voelde ik mij vaak niet goed, altijd grieperig en ik was altijd moe. Volgens de dokter had ik Pfeiffer, maar omdat ik dat een excuusziekte voor mieperige mensen vond besloot ik te doen alsof ik dat niet had. HAHAHA! Ik besloot om te solliciteren voor een baan in het buitenland en daar ben ik ook voor aangenomen zoals de vaste lezers van mijn blog wel weten. Vlak voordat ik ging had ik nog een ander hoogtepunt van het jaar. Ik volg weinig series op tv, maar Geordie Shore is iets wat ik stiekem elke zondag kijk. Het was dus ook super leuk toen ik Aaron en Gaz mocht ontmoeten via MTV. Samen met een paar andere bloggers was ik uitgenodigd om naar de Skylounge van het Hilton in Amsterdam te komen en daar een drankje te doen en gezellig te socializen met Aaron en Gaz.
Natuurlijk is dat vast gelegd op foto en vlog! Het artikel, de foto’s en de vlog kun je hier terug kijken: Meeting Geordie Shore’s Gaz & Aaron!

Geordie shore amsterdam xSunkissed
Op 11 april was het dan zover, ik stapte in het vliegtuig naar Spanje. Ik ging namelijk werken als reisleider in de Costa Brava. De eerste weken woonde ik in een huis in Lloret de Mar en daarna verhuisde ik naar een veel chiller appartement in Malgrat de Mar. In Spanje heb ik een leuke tijd gehad, mijn baan haatte ik geregeld, maar Spanje was leuk en de mensen die ik daar had leren kennen ook. Barcelona bezocht ik regelmatig voor werk, maar het blijft een geweldige stad. Zo anders als bijvoorbeeld Amsterdam. Ik ga zeker terug naar de Costa Brava, het is een hele mooie omgeving. En natuurlijk super lekker weer! Ben je benieuwd naar mijn verhalen en foto’s uit Spanje? Dan kun je de artikelen lezen in de categorie Let’s get Spanish.

Sunweb team xSunkissed

Op 17 oktober vloog ik weer terug naar Nederland. Het was koud, grauw en ik miste Spanje heel erg. Dus opzoek naar een baan in Spanje. Helaas na wat sollicitaties is het niets geworden. Te weinig betaald of andere dingen die het voor mij gewoon niet gingen worden. Na 5 weken kreeg ik een berichtje van iemand die een bedrijf (in Nederland) heeft en opzoek naar versterking was. En na een telefoontje en een persoonlijk gesprek had ik een baan. Momenteel werk ik dus als Communicatie Manager bij ZeelZ. Een bedrijf wat Beauty Advisors, Parfumeurs, Hostessen, Promotiedames en -heren verzorgt voor voornamelijk cosmeticahuizen. Heel erg leuk!

Guerlain ZeelZ

Dit waren wel mijn hoogtepunten in 2015.
In 2016 heb ik ook nog iets heel leuks te melden, maar dat komt later op mijn blog wegens omstandigheden. En ik hoop dat ik in 2016 een huisje voor mezelf kan vinden!

Hoe was jullie 2015?

Reacties (3)

 1. Mariëlle

  Leuke punten, vooral je Spaanse avontuur heb ik met plezier gevolgd. Fijne jaarwisseling!
  Mariëlle recently posted…Mijn hoogtepunten van 2015

  1. Nadia

   Leuk om te horen, dankjewel:)
   Nadia recently posted…Throwback 2015!

 2. manon

  Wat leuk om te lezen! alvast een fijne jaarwisseling x
  manon recently posted…Persoonlijk | Wat ik heb geleerd in 2015

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge