Bedden.nl xSunkissed

Tijd voor een nieuw bed?

Iedereen is druk bezig met het afronden van het schooljaar of misschien zelfs wel afronden van school. Sommigen zijn dan klaar en gaan aan het werk, terwijl anderen juist nog een studie moeten beginnen. Maar in beide gevallen is er een kans dat je op kamers gaat of misschien wel helemaal uit huis! Alles moet ingericht worden, en vandaag heb ik het over de slaapkamer.
Nieuw huis, nieuwe kamer, nieuwe slaapkamer. En in die nieuwe slaapkamer wil je misschien eindelijk eens een tweepersoonsbed. Zo een bed waar je als zeester in kan liggen en nog steeds in bed ligt. Of misschien omdat je nu met zijn tweeën in bed ligt, dat kan natuurlijk ook. Als je op kamers gaat blijft je bed vaak bij je ouders thuis staan, want de kans is groot dat je in het weekend weer geniet van je moeder die het eten voor je klaar maakt en misschien zelfs je was wel doet. Maar in je doordeweekse thuis moet natuurlijk ook een bed komen! Dus dat word shoppen voor een nieuw bed, weer eens wat anders dan shoppen voor schoenen of een bikini.
megan_leather_look_ledikant xSunkissed

Op de website bedden.nl heb je een heleboel keuze. Je kunt kiezen welke afmeting je bed moet zijn, ga je voor een eenpersoonsbed omdat je misschien een kleine kamer hebt of kies je een extra lang bed omdat je benen anders over het voeteneind steken? Er zijn gewoon 24 maten om uit te kiezen, wow. Ook kun je een kleur of een merk kiezen, maar je kunt natuurlijk ook alles even bekijken.

Ik ben wezen kijken bij de ledikanten op de site, de prijzen beginnen daar al bij € 84,95 en lopen dan op. Je kunt zelf je je budget bepalen en daar een passend bed bij zoeken.

maribelle_tweepersoons xSunkissed

Heb je een rustige, lichte kamer? Dan zal dit bed daar vast heel mooi in staan. Het bovenstaande bed kost € 104,95 .

paris_forte_ledikant xSunkissed
In een chiquere, of wat strakkere kamer zal dit bed prachtig staan. Ik vind dat ‘bonte’ kleedje op het voeteneind erg mooi. Die staat ook nog op mijn wishlist! Dit bed kost € 119,95.

Op de site kun je ook matrassen, dekens, kussens, hoeslakens en alle andere bed benodigdheden vinden. En het leuke is, deze maand krijgen jullie 10% korting op alles op de website met deze code; DASFY87LKPF.

En gaan jullie dit jaar uit huis of op kamers?

Bron afbeeldingen: bedden.nl
Dit artikel is in samenwerking met bedden.nl geschreven.

Reacties (4)

 1. Trudy

  De eerste is m’n favo! voorlopig hoef ik geen bed te kopen, pas wnnr ik het huis uitga en dat zie ik voorlopig niet gebeuren hahha. Trouwens gefeliciteerd met het afstuderen!!

 2. alexa

  Zo’n bed ziet er echt goed it mijn ouders krijgen een boxspring! :)
  alexa recently posted…Kersen eten met een reden

 3. Nadia

  Ja, vooral het laatste bed vind ik heel mooi.
  Nadia recently posted…Tijd voor een nieuw bed?

 4. Wendy

  Ik heb net een nieuw bed, maar deze zien er ook mooi uit!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge