Today I feel like to be everything.

Zaterdag heb ik mijn verjaardag gevierd en ik had echt heerlijk weer, dus zaten we lekker in het zonnetje met de visite.
Zoals ik al had verteld vierde ik het overdag met familie en had ik in de avond een feestje met vrienden, daarna gingen we uit. Kijk snel wat ik heb gekregen

Dit zijn de cadeautjes die ik heb gekregen;

2 luchtjes, Puma -Flowing en de nieuwste van Bruno Banani, allebei echt super lekker.

Tegoedpasje van Douglas, tegoedbon DA, bioscoopbon en een Fashioncheque.Een thee mok+schoteltje van Blond die ik echt heel graag wilde.

3 lekkere creamy lippenbalms in de geurtjes Watermelon, Passion Fruits en Blueberry.

3 mooie lakjes van een merk waar ik altijd heel tevreden over ben, de roze had ik al, maar roze komt altijd op, dus dat is niet erg.

Een boek over rood haar, omdat ik rood haar heb,het zou grappig moeten zijn, maar dat weet ik nog niet.

Mooie zomerse oorbellen


Ik heb van mijn ouders een mini fotostudio gekregen, ik heb al mijn cadeautjes ook daarin op de foto gezet. (op de parfum flesjes na)
Zo kan ik nog professionelere foto’s maken voor xSunkissed.
Er zitten 4 kleuren achtergrond doeken bij, rood, blauw, zwart en wit. Ik denk dat ik wit het meest ga gebruiken. Het is een tas die je uit kunt vouwen tot de studio, ik de 3 voorvakken zitten 2 lampen en een statief voor je camera.
Super leuk dus.

Ik had ook nog veel geld gekregen, dat ga ik lekker meenemen naar Parijs volgende week, ik had van mijn oma ook nog bedsokken gekregen, die ben ik vergeten op de foto te zetten, en met mijn andere oma ga ik een dagje wat doen. Ik mag zelf uitzoeken waarheen, vorig jaar gingen we winkelen in Haarlem, maar dit jaar wil ik graag naar een make-up beurs ofzo. Iemand een leuk idee?

Mijn verjaardag was echt geslaagd. =)

Reacties (1)

  1. Jet♥

    wauw wat een super kadootjes!!!!!
    de laatste heb ik ook =)

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge