Scootertour xsunkissed

Touren door de Costa Brava

Een dag die begon met een regenjas die ik in mijn buddy stopte, een vuilniszak die ik verknipte als regenponcho voor mijn vader en een dag die uiteindelijk eindigde met hevig verbrandde bovenbenen en armen. Ja. Er iets voor over hebben moet je wel, maar dit was echt één van de leukste dagen hier in Spanje. De dag dat ik mijn vader meenam op de scooter voor een tour door de prachtige Costa Brava!

Mijn vader kwam mij een paar dagen opzoeken en ik vond het wel een leuk idee om voor mijn vader een scooter te huren om hem zo de hele Costa te laten zien. Met de auto sta je vaak vast en kun je niet door de kleine weggetjes rijden en lopend of met het openbaar vervoer vond ik toch niet echt de oplossing. Zelf heb ik een scooter en dat is echt perfect hier.

Touren costa brava
Maandag gingen we, in de ochtend haalde we de scooter voor mijn vader op. Het zou slecht weer worden, maar we lieten ons niet tegenhouden. Maandag is namelijk de enige dag dat ik wat vrije tijd heb.

Santa Susanna xSunkissed
We begonnen in Malgrat de Mar, waar ik woon, we reden toen langs de kust door Santa Susanna, Pineda de Mar en Calella. Net buiten Calella maakte we een stop om de berg op te lopen waar twee vervallen torens staan.

Nadia Calella

Vanaf daar reden we verder door Sant Pol de Mar en stopte we uiteindelijk ergens waar ik het heel mooi vind, maar niet precies weet welk dorpje dat is haha.

Sant pol de mar xSunkissed
Daarna reden we via de bergen in Calella weer terug naar Santa Susanna om daar weer langs de kust en door de maisvelden richting Blanes te gaan, vervolgens reden we naar Santa Christina. Ik vind dat echt het mooiste dorpje hier. Mooie huizen, bloemen, prachtige zee met mooi strandje en niet zo toeristisch. Mochten jullie dus nog een leuke jongen kennen daar, let me know hahaha.

Santa Christina xSunkissed

Na een stop in Santa Christina reden we door naar Lloret de Mar. Lloret is niet alleen party en brakke mensen, het is er best mooi. Samen met mijn vader liep ik nog wat trappetjes richting een kasteeltje, maar halverwege vond ik het te warm en gingen we maar weer terug naar de scooters.

Scooters xSunkissed

Er was nog een plaatsje waar ik heen wilde, maar nog niet geweest was. Tossa de Mar, dus daar reden we ook heen. Echt een prachtige bergweg tussen de zee en de bossen in! Daar hebben we op het strand wat gegeten en gedronken en toen zijn we terug gegaan naar huis. Mijn vader keek echt zijn ogen uit, hij had het idee hier niets anders te vinden dan strand, boulevard, hotels en vooral veel mensen.

Nadia Lloret xSunkissed

 

De foto’s zijn niet allemaal op volgorde, maar het leek mij leuk om jullie zo een beeld te geven van de omgeving waar ik nu woon!

Reacties (4)

 1. Manon

  Het ziet er daar echt mooi uit
  Manon recently posted…MUA Lash Boom Volume & Length Mascara

 2. Josca

  Echt super leuk verslagje en leuke/mooie foto’s, ik ben jaloers, had graag met pap mee gegaan!!

  1. Nadia

   Haha ja dat geloof ik, had ik ook wel gezellig gevonden!
   Nadia recently posted…Touren door de Costa Brava

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge