Travel Size

Als je 1 of 2 weken op vakantie gaat, moet je natuurlijk douchen en dergelijke.
Om nou je family size fles douchegel, shampoo en conditioner mee te nemen is een beetje teveel van het goeie. Het neemt veel ruimte in beslag, en als je gaat vliegen ook gewicht. Dat kun je beter gebruiken voor je kleding of geshopte souvenirtjes voor het thuisfront.

Het is dus heel slim om van te voren even te bekijken wat je mee wilt nemen en hoeveel je daar van nodig hebt. Je kunt kiezen om mini verpakkingen mee te nemen, die kun je kopen voor 1 รก 2 euro kopen bij winkels zoals Etos. Je bent hier wel duurder mee uit.

Het is slimmer om bij een winkeltje kleine, lege flesjes en bakjes te kopen zodat je die gewoon thuis vult uit je grote verpakking. Doe er een stickertje op met wat het is, om te voorkomen dat je de-make up gebruikt als shampoo.

Als je gaat vliegen en producten in je handbagage wilt meenemen zoals desinfecterende handgel, lipgloss, deodorant of dingen die je tijdens je reis nodig denkt te hebben, houd er rekening mee dat het maar 100ml mag zijn en het in een hersluitbaar zakje moet zitten. Deze kun je gewoon op een rol kopen bij Xenos.
Natuurlijk kun je ook een stel testers verzamelen en deze meenemen op vakantie. Heel licht, en je kunt het meteen weggooien. En leuk om ze eens uit te proberen, ik ken mezelf en ik gooi ze allemaal in een mandje. Qua shampoo dan, dus leuk om ze nu eens te gebruiken!

Hebben jullie ook nog leuke, ruimte besparende tips voor vakantie?

Bron header beeld: weheartit

Reacties (3)

  1. Samira

    Ik spaar altijd het jaardoor kleine flesjes en potjes voor vakantie, kan ik het gewoon weggooien

  2. Elien

    ik neem ook vaal zo’n zakjes mee (:

  3. Rinah

    Handig artikel! Ik neem ook altijd travelsize mee en de rest koop ik daar gewoon. Qua kleding neem ik heel weinig mee. Ik shop meestal altijd wel als ik op vakantie ben.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge