Truly Yours box – juni

Ik heb jullie al meerdere Glossyboxen laten zien, de Glossybox is niet de enige die dit concept heeft. Ook de Truly Yours is een mooie box met 5 producten erin. Ik heb nu een Truly Yours box ontvangen, dus ga jullie eens laten zien wat hier in zit.

Ook al is roze helemaal mijn kleur, vind ik deze box ook heel mooi, licht groen met een zwarte strik aan de buitenkant, op de deksel staat met nette letters Truly Yours gedrukt.Met moeite kon ik de box dicht laten om er eerst foto’s van de maken, dat zijn de confessions of a beautyblogger hahaha. Voor deze box hebben ze gekozen voor een zomerse vibe, helaas heeft het Nederlandse weer daar nog niet voor gekozen..

Zoals je ziet zitten er 6 producten in. Ik ga ze stuk voor stuk laten zien.

Tony&Guy sea salt texturing spray – Als je een dagje aan het strand hebt gelegen voelt je haar altijd een beetje stug, maar het zit meestal wel vol volume. Kinda sexy. Deze spray geeft je dezelfde look zonder dat je een dag aan het strand moet liggen, dus geen zand in je mooie haartjes maar wel de beach-look.Samen met een vriendin die kapper is heb ik het getest. De ultieme beach-look kun je er niet mee krijgen, wel word je haar wat stugger, dus meer textuur. Het flesje wat ik heb is de perfecte travelsize, namelijk 75ml. Wil je een grotere verpakking? Dan heb je voor €12,99 een flesje met 200ml.

Organix Cherry Blossom Ginseng Shampoo&Conditioner – Ik vond de flesjes al heel cute eruit zien en de geur van deze haarproducten zijn helemaal snoeperig. Heerlijk zoet door de kersenbloemen en gingsengwortel die erin zitten. De shampoo is biologisch en knapt je futloze haar weer lekker op. De conditioner is voor de nazorg, hij laat je haar extra hydrateren en glanzen. I love.Je betaald voor een fullsize fles van 385ml €9,95.

RoC Soleil Protexion Zonnestick SPF 30 – Met dit product was ik heel erg blij, ik heb een vakantie naar Italië in het vooruitzicht, dus een lippenbescherming komt dan goed van pas. Je lippen kunnen toch niet bruin worden, dus lekker hoge sun protect factor erop! Je kunt deze bescherming opdoen en je lippenstift er gewoon overheen stiften. De stick voelt gewoon als Labello, alleen ruikt deze iets lekkerder, wat frisser. Het is 3 gram en kost €7,95

Planter’s Perfect Eyes Mascara Allungante – Een hele naam voor een mascara, maar dat zijn we wel gewend inmiddels. Deze mascara is waterproof. Pluspunt! Zeker voor een zomerproduct. Het is een natuurlijk product, dus je zult niet zo snel last hebben van allergieën of irritatie. Het hoofdingrediënt is Aloë Vera. De mascara vind ik niet zo mooi in kleur, het is namelijk net geen zwart, eerder een donkergrijs. Het is een klein, hard borsteltje. De 1 houdt ervan, de ander haat het. Ik kan er prima mee werken en vind dit dus ook geen probleem.Voor €15,90 heb je deze mascara.

Extra: Sample Sheer Beauty van Calvin Klein – Dit soort samples vind ik altijd heel handig. Makkelijk om mee te nemen in je uitgaanstasje of in je school etui. Ook zijn dit soort samples handig om te kijken of een geur echt bij jou past, een geur ruikt op iedere huid weer anders door de verschillende zuurtegraad. Ik vind de inhoud van deze Truly Yours box erg geslaagd. Wil jij nou ook elke maand zo’n mooi cadeautje aan jezelf ontvangen? Abonneer je voor €12,95 per maand op de Truly Yours box.

Reacties (3)

 1. Nadiaa

  @Floor: Er zijn nog een stuk of 4 van dit soort boxen.

  @M. thanks!

 2. M.

  Leuke blog heb je

 3. Floor

  Ik wist niet eens dat er meer van deze boxen waren, ik kende alleen Glossybox

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge