WK Nagels tutorial xSunkissed

Tutorial – WK nailart

Morgen avond staan we in de halve finale. Elke wedstrijd komt de finale dichterbij. Je kunt je nagels gewoon oranje lakken, of een simpel vlaggetje, maar als je het tijd vind voor iets anders moet je verder kijken!
Ik heb het wel lekker simpel gehouden omdat je dit toch niet dagen op je nagels laat zitten, het is gewoon leuk voor de wedstrijd. Dus het is niet de bedoeling dat je er uren voor moet zitten priegelen vind ik.
WK Nagellak xSunkissed
Hihi, ik heb een Tester Basecoat van Hema, omdat ik basecoat nodig had. Deze gaan uit het assortiment en daarom mocht ik de nog nieuwe tester voor de halve prijs hebben. Nice!

Ik zou het erg leuk vinden als je je meteen abonneert, het is helemaal gratis!
Veel succes en op naar de finale!

Reacties (5)

  1. Cynthiiaa

    Oh shit, dat ziet er vet leuk uit dame! Ik houd wel van die kleurencombo met die dots, iets anders dan een vlag!
    Cynthiiaa recently posted…VIDEO: “Budget” BrownSmokey Eyes!

  2. Manon

    Wat een gave nail art!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge