Usshuaia Beach Ibiza xSunkissed

Ushuaïa Beach Hotel in Ibiza

Na mijn vakantie ben ik echt verliefd op Ibiza. Het eiland is zo mooi, het zonnetje is daar bijna elke dag en de vibe is heel chill. De mensen zijn er vriendelijk én er is altijd wat te doen. Ik wil graag terug naar Ibiza, misschien jij ook? Misschien is Ushuaïa Beach Hotel iets voor je!

Echt, dit hotel moet je bekijken. Ik ben er zelf niet verbleven toen ik in Ibiza was, want ik kende het niet, maar als ik de verhalen op internet mag geloven is dit toch wel een geweldig hotel.
Ushuaia Hotel Ibiza xSunkissed
Ushuaïa Ibiza Beach Hotel is een nieuw concept dat Ibiza voor altijd heeft veranderd. De beste en meest exclusieve feestjes overdag in een moderne designer omgeving, met allerlei comfort, luxe en een VIP service. Het hotel bestaat uit twee aangrenzende vestigingen: The Ushuaïa Club, met een spectaculair podium aan het zwembad, en The Ushuaïa Tower 2013 met uitzicht op de zee en de prachtige stranden in de omgeving. Zelfs overdag hoef je je niet te vervelen in dit hotel, het feesten wordt niet bewaard voor de nachten maar ook overdag kun je los gaan. En je hoeft je geen zorgen te maken over kleine kinderen want dit hotel is voor volwassenen! Trouwens, leuk detail, er loopt gewoon een zwembad (!) in de vorm van een rivier door het hotel waar je vanaf sommige kamers zo in kunt. Ik wil erheen.
Hotel Ushuaia Ibiza xSunkissed
Het hotel bestaat pas 4 jaar, maar heeft nu al verschillende awards binnen gesleept. Ik wist niet eens dat die bestonden voor hotels! David Guetta, Sebastian Ingrosso, Axwell, Fatboy Slim, Avicii en nog een aantal grote namen zijn te zien tijdens de feesten in Ushuaïa Beach Hotel. Iedere woensdag, donderdag, vrijdag en zondag worden er feesten met de beste DJ’s gegeven. Check voor de grap anders eens hun event agenda, echt.. wow. Of dit filmpje van seizoen 2013, dan krijg je meteen zin om mee te feesten!

The Best of Ushuaïa Ibiza Beach Hotel 2013

Ook dit jaar heeft het hotel weer een knallende line-up voor het feestseizoen klaar. De gasten kunnen een combinatie van optredens vol energie, schitterend vuurwerk, geavanceerde LED-licht shows en verbazingwekkende acrobatiek en choreografieën verwachten. In de laatste drie seizoenen zijn de feesten een vaste spot geworden op de Ibiza-kalender en in 2014 zal dit niet anders zijn.
Ushuaia Ibiza xSunkissed
Ben ik nu de enige die best een paar nachtjes in dit party-hotel wil verblijven?? Psssst, ze hebben zelfs een ‘Fashion Victim suite‘ met een rond bed. Dat wilde ik vroeger altijd.

Geschreven in samenwerking met Ushuaia Beach Hotel.
Bron afbeeldingen: Ushuaia beach hotel site

Reacties (11)

 1. Veere

  Zoooo, dat ziet er inderdaad heel gaaf uit!

 2. Anouk

  Oooo dit ziet er zo tof uit! Ik wil naar Ibiza én in dit hotel!!

  1. Nadiaa

   Jaaaaa! Ik ook haha

 3. Edith

  Wauw, wat een prachtig hotel!
  Edith recently posted…Summertime met Havaianas

 4. Oum Feerozah

  Wauw het ziet er prachtig uit!

 5. Svenja

  Ziet er uit als een amazing hotel <3

 6. Rowan - RebelliousyetRomantic

  Dat ziet er gaaf uit! Ik ben niet zo van het party-en tijdens mijn vakantie, ga liever kamperen en wandelen enzo haha, maar áls het wel zo was is dit zeker een geweldig hotel! :) x
  Rowan – RebelliousyetRomantic recently posted…Outfit: We’re gonna hip shake, escape

  1. Nadiaa

   Iedereen heeft zo zijn voorkeur natuurlijk, en dit is echt iets voor mijn party vakantie volgers hihi
   Nadiaa recently posted…Ushuaïa Beach Hotel in Ibiza

 7. july

  Super vet, hier wil ik graag ooit nog eens heen!
  july recently posted…Ben jij al vakantie proof? Win een bikini!

  1. Nadia

   Jaaaa ik ook, zo vet!
   Nadia recently posted…Ushuaïa Beach Hotel in Ibiza

 8. Kelly

  Wat een geweldig hotel zo te zien!
  Kelly recently posted…4 Jaar bloggen – Giveaway 3.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge