Vakantiekleding musthaves

Op vakantie draag je vast andere kleding dan je in Nederland zou doen. Vaak komt dit natuurlijk doordat het op jouw vakantiebestemming toch flink warmer is dan in Nederland. Ik heb een aantal mooie vakantie items voor jullie uitgezocht!


Met de warme temperaturen kies ik liever voor luchtige kleding, dingen zoals jurkjes, jumpsuits en oversized shirtjes. In strakke kleding krijg je het veel sneller warm.
Ik was wat aan het rondkijken naar leuke vakantiekleding en bij Esprit heb ik deze gevonden! Kijk even mee naar de kleding die ik echte musthaves vind voor een zomerse strandvakantie.

Dit vind ik dus echt ZOMER. Van zo een mooie hoed krijg je toch een instant-summerfeeling? Meteen een bescherming tegen de zon. Deze hoed kost trouwens €29,95.

Dan shorty’s, ook een onmisbaar zomer item. Met warm weer loop ik regelmatig in shorty’s. Ze zien er gewoon erg leuk uit, prima te combineren en totaal niet warm. Ook een pluspuntje van een short dragen, je krijgt optisch langere benen, helemaal als je er ook een stel hakken onder draagt.

Jurkjes! Ik hou van jurkjes en vaak zijn ze ook als het kouder is leuk met een panty en een blazer. Een jurkje is ook heerlijk makkelijk als je naar het strand gaat, gewoon over je bikini en gaan! Geen gedoe met combineren, dit jurkje is gewoon in 1x je hele outfit! Hakjes eronder voor een luxere look. Met slippers, ready to go to the beach!

Als je naar het strand gaat gebruik je daar meestal een aparte tas voor. Ik heb zelf een leuke canvastas die ik daarvoor gebruik. Een natte handdoek, vette zonnebrandfles en zand wil je niet in je gewone tas hebben toch? Tenminste ik niet.
Het beste en ook makkelijkste is om een plastic of stoffen tas te nemen. Een plastic tas neem je af met een doekje en een stoffen tas gooi je gewoon even in de was.

In sommige landen koelt het in de avond flink af, dan doe je een vestje aan. Soms is een vestje net iets te warm en kun je beter voor een sjaaltje kiezen. Deze houd je net wat warmer en geeft ook nog een leuke touch aan je outfit. Je kunt sjaaltjes in allerlei kleurtjes en printjes vinden. Zelf draag ik vaak een oudroze sjaal, die kleur kan eigenlijk bij al mijn outfits wel.

Alle items komen van de online shop van Esprit, heb jij nog iets gezien wat je echt wilt hebben?

Reacties (2)

  1. Anonymous

    Wat een leuke dingen

  2. Lisa

    ik heb ook zo een hoed gekocht voor mijn vakantie op Kos

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge