Header Primark lingerie valentijn

Sexy Valentijn met Primark

Primark houdt de collecties graag up-to-date en komt met een lingerie collectie speciaal voor Valentijn. Dus mocht je opzoek zijn naar een nieuw setje en heb je geen geld om er veel aan uit te geven dan kun je perfect terecht bij de Primark.

De Valentijns collectie bestaat onder andere uit setjes met push-up en boudoir bh’s. De lijn is gemaakt van mooi kant, geplooid satijn en vrouwelijke borduursels. De setjes hebben een luxe gevoel. Bij Primark krijgt ook shapewear  een sexy variant, zo zijn body’s uitgevoerd in satijn en is corrigerend ondergoed met een subtiele dierenprint verkrijgbaar. Kijk mee naar de persfoto’s die ik heb ontvangen!

Primark lingerie Valentijn

Primark lingerie Valentijn

Primark lingerie valentijn

Primark lingerie Valentijn

Primark lingerie valentijn

Ik vind de setjes erg mooi, ze zien er stuk voor stuk stijlvol uit!

Het ligt nu al in de winkels en de prijzen zijn vanaf €4 voor slips en vanaf €5 voor bh’s.

De collectie is verkrijgbaar in de Primark winkels in Rotterdam, Hoofddorp, Zaandam, Almere, Zoetermeer en Eindhoven.

Reacties (12)

 1. Jennifer

  Oeh mooie setjes, en laat ik nou net deze week naar de primark gaan!
  Alleen jammer dat je ze niet mag passen…

 2. Chrystal

  Oehhh.. Ik vind dat setje op de tweede foto mooi!

 3. Beautydagboek

  Wauw, dit is een hele mooie collectie! Als ik weer naar de Primark ga, ga ik even rondsnuffelen :)

 4. Trudy

  De laatste is echt wel mn favoriet! <3

 5. Jana

  Mooie collectie! Jammer dat primark voor mij zo ver reden is x

 6. Charlotte

  Ik vind het mooie setjes! Vooral die roze.

  1. Nadiaa

   Ja! Ik dacht dit moet ik met mijn lezers delen haha

 7. Melike

  Ik vind de shape dress echt mega mooi!

 8. Roos

  Oeh mooie collectie, misschien moet ik maar weer eens gaan!
  Roos recently posted…New in: Guess by Marchiano Pumps!

  1. Nadiaa

   Ik denk ook steeds, ik moet binnenkort gaan haha.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge