Essie review xSunkissed

Mooie Valentijn nageltjes met Essie

Essie is 1 van mijn favoriete nagellakmerken, ik word gewoon blij van de mooie kleurtjes, van de flesjes en van de houdbaarheid op je nagels. Vandaag heb ik samen met Essie een paar mooie Valentijn kleurtjes uitgezocht en laat ik ze vandaag aan jullie zien!

En waarom dan vandaag en niet morgen op Valentijn? Nou, omdat je vandaag nog naar de winkel kunt rennen en het perfecte lakje voor Valentijn kunt kopen en dan heb je morgen perfecte Valentijnsnagels! Hééééé, daar is over nagedacht! I know, I know.

 

Ik laat jullie vandaag 5 kleurtjes zien die opzich al leuk zijn, maar ook leuk in combinatie met elkaar.
xSunkissed Essie nagellak review
Blanc, Pink Diamon, Funny Face, A cut Above & Too too hot zijn de kleurtjes die ik ontvangen heb. En dat brengt me meteen op een ander dingetje waarom ik Essie zo leuk vind, de lakjes hebben altijd namen!

Essie Blanc xSunkissed
Blanc. Van deze witte kleur werd ik blij, in twee laagjes dekt hij prachtig! Perfect als basis voor nail-art, maar ook gewoon heel fashion van zichzelf.

Essie Pink Diamond xSunkissed
Pink Diamond. Deze licht roze kleur heeft een flinke glans door de shimmery die in dit lakje zit. Op de foto draag ik twee laagjes, er zou misschien een derde laagje over mogen maar ik vond twee ook wel genoeg.

Essie Funny Face xSunkissed
Funny Face. Lekker Barbie roze, dit snoeperige kleurtje is ook perfect in twee laagjes.

Essie a cut above xSunkissed
A Cut Above. Ik heb besloten om deze over Blanc aan te brengen, wat ik een heel mooi effect vind hebben.

Essie nailart xSunkissed

Deze combinatie vind ik zo leuk! Ik heb hem nu al 2x opgedaan. Als basis draag ik Pink Diamond en over de topjes doe ik een laagje A Cut Above. ♥  Beide combinaties konden jullie eerder al zien op mijn Instagram.

Essie too too hot xSunkissed

Too too hot. En de laatste is een prachtig koraalrood kleurtje. Dit soort kleurtjes draag ik altijd graag. Op de foto draag ik twee laagjes, maar mocht je in tijdnood zitten kun je er ook mee wegkomen als je 1 laagje draagt.

Essie review xSunkissed

De Essie nagellak blijft bij mij altijd wel lang zitten zonder te chippen. Echt bijna een week ben je voorzien van perfecte nagels. Dus op Valentijnsdag heb je mooie nagels en de dagen daarna ook haha. En met de zomer in het vooruitzicht vind ik deze kleurtjes ook prima voor de zomer.
Ik weet in ieder geval al welke lak er mee mag als ik straks 7 maanden weg ga! (Als je nu denkt huh? Moet je hier even klikken –> Dream come true ) Wat ik ook een pluspunt vind is dat er een kogeltje in het flesje zit, als je dan schudt zorgt die ervoor dat de lak net even wat beter wordt gemend dan zonder kogeltje.

De Essie nagellak kun je kopen bij DA en Etos en kosten € 9,99 per stuk.

Welke kleur of combinatie vinden jullie het mooiste?

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (10)

 1. Jennifer

  Mooie kleuren! Vind vooral de funny face erg mooi.
  Jennifer recently posted…Photo Diary #36

 2. Fabienne

  Oeh, ik vind de witte prachtig! Simpel en basic, maar je kunt het overal mee combineren.
  Fabienne recently posted…DIY: Bath Bombs / Bruisballen maken

  1. Nadia

   Toevallig draag ik die nu, vind hem wel fashion haha
   Nadia recently posted…Mooie Valentijn nageltjes met Essie

 3. Dionne

  Ik ben ook een grote fan van Essie. Je swatches zijn erg mooi!
  Dionne recently posted…Outfit of the day | Jeans Jacket

  1. Nadia

   Leuk dat je dat zegt, dankjewel!
   Nadia recently posted…Mooie Valentijn nageltjes met Essie

 4. Maaike

  Die combinatie van die lakjes zien er mooi uit! Wauw <3
  Maaike recently posted…Review: Broadway Real Life Peach Nails Kunstnagels

 5. Kirsten

  Oh wauwie, wat een prachtige nagellak heb je van Essie!
  Kirsten recently posted…Guhl Zijdeglans haarverzorging

 6. Bibiane

  Wauw, ik wist niet dat Blanc zo mooi dekte!!
  Bibiane recently posted…LIFE: #boostyourpositivity week 2 (twee comfort food receptjes)

  1. Nadia

   Goed he! Had ik van te voren ookniet verwacht!
   Nadia recently posted…Mooie Valentijn nageltjes met Essie

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge