Venus snap xSunkissed

Venus mini scheermes

Voor sommige mensen is 15 kilo bagage zat. Ik ben zo iemand, maar mijn vriendin Marleen is dat niet. Zwetend van angst voor hét moment dat haar koffer wordt gewogen, want misschien zit er toch weer teveel in en wordt het bijbetalen. Voor haar telt iedere gram, dus speciaal voor meiden als Marleen komt Venus nu met dit handige scheermesje, de Venus Snap, klein en licht, handig voor op onderweg en op reis!

De Venus Snap is maar 7,5 cm lang en komt in een blauw bewaardoosje. In dit doosje kun je hem opbergen na gebruik, er zitten gaatjes in zodat het eventuele water er uit kan lopen. Ik gebruik mijn scheermesjes altijd onder de douche dus ze zijn na gebruik altijd nat.
Venus Snap review xSunkissed
Het roze op het handvat is zacht, dit is van siliconen, de rest van het handvat is van plastic. Ik was een beetje bang dat hij niet goed in de hand lag en dat je daardoor misschien ook niet goed kon scheren, maar niets is minder waar. Ik pakte het roze gedeelte tussen duim en wijsvinger en kon er prima mee scheren. Het viel mij op dat hij zo zacht over je huid glijdt, je voelt het amper.

Venus Snap xSunkissed

Het buitenste blauwe randje is een vochtstrip, zodra die nat wordt, wordt hij zacht en hierdoor glijdt hij zo goed. Het groene deel naast de mesjes zijn gelkussentjes, die zouden een frisse mengeling van fruitgeuren appel, aardbei en sinaasappel met een bloemige toets lelie en roos geven, maar die heb ik tijdens het gebruik niet geroken. Ik vind dat geen minpunt, geurloos scheren vind ik geen ramp hahaha.

Venus Snap xSunkissed
De Venus Snap heeft vijf mesjes en het handvat past gewoon op de reguliere scheerkopjes van Venus. Ik vind dit kleintje fijn in gebruik en mijn beentjes waren weer helemaal glad na gebruik. Huidverzorging en ontharing in één!

De Venus Snap on the Move is verkrijgbaar vanaf februari en kost € 14,99.

En, lijkt dit kleine formaat jullie ook handig?

Disclaimer 2014 xSunkissed

 

Reacties (3)

 1. Silke

  Oh wat schattig is dat! Ik wist helemaal niet dat er zo’n mini versie van bestond, lijkt me heel handig!

  1. Nadia

   Ja handig he! Maar hij is nieuw, daarom heb je hem misschien nog niet gezien :)

 2. Dascha

  Wat schattig haha! Heel leuk.

  xoxo

  Dascha recently posted…Bye old home!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge