mascara review xSunkissed

Vier mascara’s in de test!

Toevallig kreeg ik de laatste tijd meerdere mascara’s binnen dus het leek mij leuk om er een aantal tegelijk te reviewen. Ik koos voor de vier merken die jullie wel bekend zijn, zijn ze hun prijs waard of kun je toch beter voor een andere mascara gaan? Ik testte het voor jullie!

Het zijn er twee van Rimmel, 1 van NYC en 1 van Miss Sporty. Alle vier merken die je bij de meeste drogisterijen wel kunt kopen.

Mascara budget review xSunkissed
Van boven naar beneden; Miss Sporty La$h millionare All in 1 Mascara, de Rimmel Waterproof Wonder’full, de Rimmel Scandaleyes Xtreme en onderaan de NYC Cityproof 24h waterproof mascara.

NYC Cityproof mascara
NYC Cityproof mascara xSunkissed

NYC mascara xSunkissed
Het borsteltje is niet bijzonder, hij is dun en heeft tapstoelopende haartjes zodat hij aan het uiteinde smal is. Hierdoor kun je goed bij de kleine haartjes in je ooghoeken en kun je ook goed bij je onderwimpers. Het borsteltje zou van mij wel iets meer product mee mogen nemen, zo kun je je wimpers meteen wat beter aanzetten. Het effect vond ik namelijk erg subtiel, ik hou zelf van flink zwarte wimpers, zeker aan de bovenkant. De mascara heeft de belofte om waterproof te zijn en hij is ook zeker waterproof, of hij 24 uur blijft zitten weet ik niet want zolang draag ik nooit mascara haha. Gedurende de dag bleef hij goed zitten, hij wordt niet hard of poederig, wel vond ik dat hij niet zo zwart is. Het lijkt of hij niet zo intens zwart is. Ik zou deze mascara aanraden voor meiden die niet van opvallende make-up houden of misschien net beginnen met mascara.

Rimmel Scandaleyes XXtreme

Rimmel xxtreme mascara xSunkissed

Scandaleyes xxtreme review xSunkissed

 

De mascara komt in een lekker felle roze huls. Meteen al leuk! Met de eerdere Rimmel Scandaleyes mascara’s had ik goede ervaring, dus ik begon al met een hoge verwachtig aan het testen van deze mascara. Dit is namelijk al de 11e Scandaleyes mascara die wordt gelanceerd! Deze keer was er weer een bijzonder borsteltje, het borsteltje heeft een platte kant voor de lengte en een bolle kant voor de volume. Het borsteltje neemt ook lekker veel product op, en dat vind ik fijn. Mijn wimpers werden ook goed gesepareerd, geen klontjes, en de kleur was ook echt mooi zwart. Ik vond het alleen een beetje lastig om mijn onderwimpers licht aan te zetten, het borsteltje werkt dan een beetje vervelend. Maar over het algemeen ben ik tevreden over deze mascara!

Rimmel Wonder’ful Waterproof mascara

Rimmel wonderfull mascara review xSunkissed

Rimmel wonderfull mascara xSunkissed
De metallic blauwe huls gaf mij meteen al het idee dat hij waterproof was, en mijn gevoel werd bevestigd toen ik de kleine lettertjes ‘waterproof’ zag staan. De applicator heeft een grotere borstel, maar wel met mooie dunne haartjes. Toch vond ik deze applicator niet zo handig. Hij pakt genoeg mascara op, maar die zit rond het stokje en niet goed tussen de haartjes. Hierdoor zet je je wimpers alleen subtiel aan terwijl ik meer had verwacht. De mascara is ook echt waterproof, dus dat ik heel fijn vind ik. Zeker als je op vakantie gaat of lekker aan het strand ligt is een waterproof mascara waar je op kunt bouwen echt een must. Wat ik ook een opvallend extraatje vind bij deze mascara, er zit arganolie in! Dat heb ik volgens mij niet eerder gezien, of ik heb dat in ieder geval nooit gehad met een mascara die ik had.  Arganolie is een verzorgende olie, erg fijn voor je wimpers dus! Ik vind het een fijne mascara.

Miss Sporty La$h Millionaire mascara

Miss sporty mascara review xSunkissed

Miss sporty mascara review xSunkissed

Deze huls vind ik er een beetje goedkoop uitzien, maargoed, in the end maakt dat niet uit als de mascara maar goed is. En hij is natuurlijk ook goedkoop 😉 De kleur is 02 Extra Black, en dat is hij zeker, erg mooi zwart. De applicator had ik eigenlijk niet verwacht, het is een soort bolletje met een golfje. Moeilijk uit te leggen, maar daarom hebben we de foto’s! De bovenste wimpers worden goed gesepareert, maar de onderste zijn door de applicator moeilijk te bereiken. Zeker de aanzet van de wimpers is een lastig klusje. Omdat ik de applicator niet handig vind gebruikte ik alleen het bovenste bolletje, dan is het wel te doen. Daar zit ook lekker veel mascara dus je hoeft niet tig keer over je wimpers te strijken voor je het gewenste effect ziet. De hele dag blijft deze mascara mooi zitten. Ik vind hem erg goed voor zijn kleine prijsje, de enige minpunt is de applicator vorm.

 

Prijzen:
NYC Cityproof waterproof mascara € 3,69
Rimmel Scandaleyes XXtreme € 13,49
Rimmel Wonder-full waterproof mascara € 14,49
Miss Sporty La$h Millionaire mascara € 3,99

Alle vier deze mascara’s zijn al verkrijgbaar.
Wat is jouw favoriete mascara?

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (1)

  1. Talitha

    Hele handige review! Rimmel mascara’s doen het heel vaak wel goed bij mij. Die laatste heb ik ook wel eens gehad en inderdaad een aparte applicator. Mijn favoriete mascara is van PUPA, vamp. Super fijn maar volgens mij wel iets duurder. Maar soms wel in de aanbieding, zeker een aanrader!
    Talitha recently posted…Suikervrij appeltaartje

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge