Vision header

Vision #onderdezon

Net voor ik naar Spanje vertrok ontving ik nog twee flacons zonnebrand van Vision, dus die kon ik nog net in mijn koffer erbij proppen en toen was hij echt vol. Omdat ik mij in Spanje elke dag wel moet insmeren kwam het natuurlijk extra goed uit, vandaag vertel ik jullie wat meer over deze twee producten.

De andere zonnebrand producten die ik mee heb hebben allemaal factor 50 en de Vision producten zijn factor 30, vandaar dat ik die nu gebruik en de SPF 50 bewaar voor als de zon sterker is. De Vision zonnebrand zit in tubes, een kleine tube voor gezicht en decolleté en een grote tube voor de rest van het lichaam.

Vision zonnebrand xSunkissed

De zonproducten van Vision zijn parfumvrij en hypoallergeen en daardoor zeer geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen met een (zeer) gevoelige huid.  Ook bevatten ze allebei Vitamine E, dit helpt huidveroudering en rimpelvorming door de zon te voorkomen. De Aloë Vera voedt de huid om uitdroging te voorkomen en houdt de huid soepel. Klinkt goed right?!

Het product smeert heel makkelijk uit, trekt snel in en heeft een subtiele geur. Wat ook wel fijn is dat hij geen witte waas achterlaat, op mijn lichaam had ik ook geen last van een vettig gevoel. Alleen op mijn gezicht vond ik hem iets vettig blijven voelen. Ondanks het vettige gevoel is de zonnebrand niet plakkerig.

Breng Vision zonnebrand producten minimaal 15 minuten voor het zonnen royaal aan. Als je een zonnebrand te dun opbrengt geeft hij je niet de SPF die op de verpakking staat.

Wat ik ook bijzonder vond, is dat de Vision Gezicht & Decolleté pas actief wordt wanneer de huid blootgesteld wordt aan daglicht. Dit kon ik niet echt testen haha, dus of dat waar ik kan ik niet zeggen.Vision review xSunkissed
De Olympische sporters doen mee aan de #onderdezon campagne van Vision. Zij hebben deze producten allemaal gebruikt en daar zijn video’s van gemaakt. Wat deden zij? Wat was de zonsterkte en hoelang waren zij in de zon?
Bekijk de #onderdezon video’s hier.

Voor mijn gezicht heb ik liever een lichter product, maar voor mijn lichaam vind ik hem heel fijn.
De tube voor het lichaam is 200 ml en kost € 19,90 en de tube voor je gezicht en het decolleté is 50 ml en kost € 7,99. Vision is verkrijgbaar in SPF10, 20, 30 en 50.

De Vision zonnebrand producten zijn vanaf mei te koop.

Disclaimer 2014 xSunkissed

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge