Vlog C&A P&G xSunkissed

Vlog P&G en C&A events

Dinsdag was ik naar twee events. De eerste was P&G Beauty met Max Factor, Aussie, Olaz en Braun. Het tweede event was van de C&A. Ik heb natuurlijk weer een vlog gemaakt, dus kijk snel!Subscribers make me happy, and it’s free! ♥

Reacties (8)

 1. Cynthiiaa

  HAAAHAHAHA! Oh my god, in die lift en ook nog eens op het event zelf. :’) Ik heb mij weer mis gedragen. 😀 Leuke video lady, gaaf ook om het andere event can de C&A te zien. Ik vind je Photo Booth foto’s echt da bomb!

  1. Nadiaa

   Hihi, thankyouuu. En jij bent mijn Star Quest <3 hihi

   1. Joyce

    Hahaha goed bezig hoor Cynth! Ik lag in ieder geval weer in een deuk om je! ;D En leuke vlog Nadia! Jammer dat ik het in verband met de omleiding bij Den Bosch niet erop kon wagen ook nog naar C&A te gaan, maar vond het gezellig je weer gezien te hebben bij P&G!

 2. Dionne

  Wat een elke vlog!
  Dionne recently posted…WIN | 2 x €25,- giftcard van Treatwell

  1. Nadia

   Leuk dat je dat zegt! =)
   Nadia recently posted…Vlog P&G en C&A events

 3. Manon

  Wat een leuke vlog heb je ervan gemaakt

  1. Nadia

   Dankjewel!
   Nadia recently posted…Vlog P&G en C&A events

 4. Iris - TBM

  Super leuke video heb je ervan gemaakt!!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge