Volume Hair Plus

Vandaag heb ik het niet over kapsels die je haar volume geven, maar over een middel.
Er zijn namelijk genoeg dames en heren die last hebben van erg dun haar, of zelfs kale plekken. Je kunt je daar natuurlijk erg onzeker over voelen, dus ik deel graag een mogelijke oplossing met jullie!


Dat dit soort middeltjes misschien wat minder bekend zijn heeft denk ik wel een goede reden. Want stel; jij bent 1 van die meiden die dit gebruikt en daardoor weer mooi haar hebt, ga je dan aan je vriendinnen vertellen van ‘Hey meiden, ja ik heb een onwijs brede scheiding, net een kale plek, maar ik gebruik Volume Hair’? Dan is eigenlijk je doel al weg en weet iedereen van hetgeen wat jij probeert te verstoppen.
Toch vind ik dat ik dit product met jullie moet delen. Ik gebruik het zelf niet, want ik heb het niet nodig. Maar misschien ben jij wel hard opzoek naar dit product, of misschien je vriend, zus of buurman? Help ze door dit door te vertellen, het kan zo een groot effect hebben op iemands zekerheid!

Volume Hair is de naam van het product waar ik het nu over heb. De spray camoufleert op natuurlijke wijze kale(nde) plekken, een te brede scheiding, haarverlies en andere haarproblemen. Volume Hair is geen haargroeimiddel, maar het is een spray met een soort hele kleine vezels die zich hechten aan de haren die je wel hebt. Tijdens het drogen zetten de vezeltjes uit waardoor het eigen haar wordt verdikt. Als je echt helemaal kaal bent heeft deze spray geen effect meer.

De kenmerken van Volume Hair PLUS:
•Voor vrouwen en mannen.
•Voor elk haartype en haarstijl.
•Dermatologisch getest, veilig voor eigen haar en hoofdhuid. Geen bij-effecten.
•Eenvoudig zelf aan te brengen.
•Effectief, toont onmiddellijk resultaat.
•In 6 verschillende kleuren.
•Eenvoudig uitwasbaar met shampoo.
•Kleuren kunnen in combinatie met elkaar gebruikt worden.

Dit product is verkrijgbaar bij de Etos, Trekpleister en het Kruidvat. Volume Hair is er in 6 kleuren en kost per sprayflacon €14,95. Je kunt ook hier klikken voor de site.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (4)

 1. Anonymous

  Ik denk dat het wel raar is, ga je effe met je handen door je haar, hupppaaa allemaal bruin aan je vingers ofzo!

 2. Ginette

  Lijkt me een goed product, maar ik heb ook geen haarproblemen. Misschien moet ik het eens tegen mijn vader zeggen hahaha

 3. kim,

  Gelukkig heb ik het niet nodig.

 4. Anonymous

  Goede tip, gelukkig heb ik nog een volle bos met krullen. Dus ik heb het niet nodig, maar altijd handig om te weten dat er producten tegen bestaan!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge