Warme voetjes met Uggs

Ik zal eerlijk toegeven dat ik nooit zelf echte Uggs heb gekocht. Ik vond ze leuk, maar dat prijskaartje viel me toch wat zwaar. Geen Uggs voor mij dus, maar deze winter is alles veranderd en staat er een stel echte Uggs op mijn schoenenrek!

De Uggs die ik heb zijn de Classic Mini in Sand. In totaal zijn er 8 verschillende kleuren van deze versie. Voor de Ugg-lovers zal dit geen nieuwtje zijn, maar aaaah wat is de binnenkant poofy en zacht! Ik ben er verliefd op.

De Classic Mini is een van UGG’s meest geliefde modellen. De voering is pluche Twinface schapenvacht en de binnenkant is vocht afvoerend, dus als het toch iets te warm wordt hou je toch droge voetjes.

Ik draag deze warme schoentjes alleen als het buiten droog is, want ondanks dat ik ze helemaal heb ingespoten zijn ze vast niet echt vlek-proof en dat vind ik zonde.

Deze Uggs zijn gepersonaliseerd voor mij! Aan de binnenkant van de linker Ugg staat een N in Swarovski steentjes, pretty cool huh?!

Ik ben echt super blij met deze Uggs en kan Uggs Benelux ook niet genoeg bedanken!

Heb jij al een stel Uggs om je voetjes warm te houden deze winter?
Je kunt de variant die ik heb bij verschillende winkels en online kopen voor €189,95.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (10)

 1. Nadiaa

  Ik vond ze ook altijd wat te duur, maar nu ik ze heb vind ik ze echt geweldig. Ben ook nog steeds blij met de keuze van mijn kleur, ondanks dat het nogal smet gevoelig is!

 2. Rosalie Green

  Leuk zo’n gepersonaliseerde ugg! xxx

 3. Svea

  Zien er leuk uit, die Uggs! Ik heb zelf nog nooit een paar ‘echte’ gehad, vind ze net iets te duur 😉 Liefs! :)

 4. gurlystyle

  Super leuk dat ze gepersonaliseerd zijn. Ik vindt UGGS aan mijn voeten zo lelijk, heb daarom ook nog nooit een paar gedragen

 5. True

  ik houuu van uggs alleen de classics draag ik niet meer omdat ze te kwetsbaar zijn dus ik heb nu een ander model die iets meer op laarzen lijken met een dikkere zool.

 6. Joyce Nafzger

  Ik vind deze kleur ook nog steeds echt prachtig! <3 En oh, wat zijn ze heerlijk warm hé? Ik doe ze bijna niet meer uit, zo fijn lopen ze!

 7. Amy

  Wat zijn ze leuk! Ik zou ook doodgraag een paar hebben deze winter maar kan ze helaas niet zo goed betalen :( volgend jaar hopelijk meer geluk 😀

 8. Littlefashiolista

  Uggs lijken mij zo ontzettend fijn!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge