Weekendje Engeland

Afgelopen weekend was ik in Engeland, ik ging mijn beste vriend opzoeken in Derby. Ik ga niet echt vertellen over mijn weekend, maar meer over dat Engeland – een uurtje vliegen – zo een andere stijl heeft!


Wat heb ik daar gezien wat me opviel?
Meiden van een jaar of 8 zag ik al met make-up. In de trein zat ik tegenover een meisje, wat ik misschien nog jonger schatte, zij droeg mascara. Oke, dat kan opzich nog wel. Maar toen we in een shopping centre waren zag ik zoveel jonge meiden gewoon full in de make-up. Dikke plamuur lagen, spinnepootjes mascara. Ook shapen ze daar echt dramatisch met kleuren met metalic finishes. Nooooo. Ik moet je zeggen, ik keek echt best verbaasd. Maar het is daar normaal, meisje achter de kassa zit er ook gewoon zo bij. Qua make-up vond ik het een beetje triestig. Gelukkig maakte ze dat met kleding wel goed.

Er zijn daar 2 stijl groepen zijn, 1) de kale mensen in jogginspakken en dikke mama’s achter de kinderwagen. En de groep die echt een bepaalde stijl draagt, en die stijl, ik vind het leuk!

Wat zag ik veel? Mensen die echt duidelijk een stijl hadden. Chicks met mutsjes en hempjes, maar ook veel CROPTOPS! Mits je buik geen vetrollen heeft staat dat echt leuk. Ook droegen er veel meiden shorts. Vooral high-waisted shorts zag ik veel. Dat is niet zo mijn ding, maar in combinatie met een croptop vond ik het wel leuk.

-afbeelding niet meer beschikbaar-

Zelf hoopte ik ook een shortje te scoren daar met Aztec print. Die vriend had zelfs nog gezegd ‘Hier lopen ze er allemaal in, dus hier kun je er ook wel paar kopen!’ Yessss, want ze staan al weken op mijn wishlist.

-afbeelding niet meer beschikbaar-

Helaas, ik denk dat ze net de herfst-/winter collecties in de winkels hadden gedropt, want ik ben nu thuis zonder short. Tijdens mijn shopping middag zag ik ook heel veel shirtjes waar een ketting aanzat. Je doet die ketting niet om je nek, maar klikt die vast aan de lusjes die ongeveer bij de sleutelbeen zijn bevestigt. Ik weet niet heel goed of ik dat leuk vind.

Waar ik buiten de make-up ook een beetje van moest huilen waren de leggings. Ze dragen leggings daar als broek. Hier zie je dat heel soms, maar vaak zit er dan wel een shirtje bij wat over de billen valt, daar niet. En het toppunt is dat ze daar een gewone onderbroek onder dragen, dus hallo onderbroek-randjes.

Zaterdagavond waren we ook even uit geweest, alle meiden daar waren echt updressed. Mooie jurkjes, hakken, glitters, alles zag ik. Iedereen had echt moeite gedaan, er waren geen meiden die gewoon een broek en t-shirtje aanhadden.

Achteraf denk ik dat het jammer is dat ik geen foto’s hiervan heb. Van de goed gestylede mensen dus, soort Streetstyle report. Maargoed, daar zal ik een volgende keer aan proberen te denken als ik naar het buitenland ga!

Ik denk dat ik nog wel een shoplog op ga nemen, die komt dan later online!

Reacties (1)

  1. True

    Leuke foto’s meid! Tof dat je naar Engeland bent gegaan! xx

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge