Welke beauty items kun jij niet missen?

Ik vroeg mij zo eens af, stel, op een dag vertrek je naar weetikveelwaar en je mag maar 2 beauty producten meenemen, wat zouden jullie dan kiezen? Je hoeft geen shampoo’s enzo mee, maar ik bedoel dus make-up, nagellak, haarspray en parfum.


Zelf kies ik in ieder geval mascara, omdat je ogen zoveel sprekender worden, maar als 2de zit ik toch in twijfel. Wenkbrauwpotlood, mijn wenkbrauwen zijn blond en zie je dus amper. Óf kies ik foundation omdat je daar een mooie huid/glow van krijgt?

Goed, ik ben er nog niet helemaaal uit, maar waar zouden jullie voor gaan?

Reacties (4)

 1. BbyAngel

  Ik ga voor lipgloss & blush!!
  bbyangelx.blogspot.com

 2. Jente

  Ik ga ook voor mascara en blush

 3. Mariska

  Alleen mascara is goed :)

 4. melanie

  Lipgloss en eyeliner!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge